Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Javą

fabianPROPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zainstalowanego minecrafta i javę (instaluje bo pani od w-f chce dla swojej córki) ale wyskakuję mi jakieś okienko i znika (u mnie nie miałem takich problemów a mam taki sam laptop).Proszę o szybką odpowiedź!

baner.png

Opublikowano

minecraft pirat (minecraftSP) jawa dopiero ściągnięta a laptop acer aspire 5739G (więc sterowniki powinny być odrazu piszę że pani laptop nie ma internetu a dopiero zrobie to w środę (w szkole bo ma tam internet).PISZĘ Z KOMÓRKI PS:windows 7 a okienko szybko się zamyka więc się nie doczytam a wersji systemu nie znam ale raczej x64 home premium

baner.png

Opublikowano

dodam że jak zainstalowałem mc nie było javy jak ją zainstalowałem to mc jej nie wykrywało pokazywało się jaki program wybrać wybrałem z przeglądaj java (chyba) PS:ale reinstal czego mc czy javy

baner.png

Opublikowano

Nowa informacja:Error Could not find or load main class: C\Users\XXXXX\Pulpit\MinecraftSP.jar (tak wiem nie napisałem po angielsku bo nie Umiem :( )

baner.png

Gość michal12386
Opublikowano

reinstal javy masz jave 6 czy 7 jeżeli 6 to pobierz 7 a jak odwrotnie to na odwrót.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...