Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matura 2013 - ma ktoś zadania?

TTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zadania lub co gorsza wyniki pojawią się w Internecie matura zostaje unieważniona i piszesz inną-nową..

Opublikowano

Słyszałem plotki, że jutro ma być Lalka w jednym z tematów. To jednak nic pewnego :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Słyszałem plotki, że jutro ma być Lalka w jednym z tematów. To jednak nic pewnego :)

Lalka jest na prawie każdej maturze.

@Top

Nigdzie nie ma i nie będzie.

Opublikowano

Nauczyciel znajomej kazał im powtarzać: Elizę Orzeszkową, "Lalkę", opowiadania Żeromskiego. Kto wie, może akurat coś się trafi. Ale "Lalka" jest prawie, że na każdej maturze ;)

Opublikowano

Lalka była rok temu, ja jestem super hakerem i wiem, że będzie coś z XXlecia Międzywojennego

951841430649214321545.png

Day after day.

Nowicjusz
Opublikowano

Jeżeli zadania lub co gorsza wyniki pojawią się w Internecie matura zostaje unieważniona i piszesz inną-nową..

Niekoniecznie, nieraz były wycieki i nie unieważniali. Nawet był wyciek egzaminu gimnazjalnego który kiedyś pisałem i chcieli unieważnić ale się wycofali.

Zapewne w jakiejś wiosce na pewno wyciekną odpowiedzi ale niekoniecznie do sieci, pełno jest patoli w szkołach gdzie pewnie nauczyciele ugadują się z uczniami podając im odpowiedzi. Przydałyby mi się chociaż odpowiedzi zamknięte z maty bo kiepsko ją widzę :/

Skoro założyłem już temat to polecam piszącym zapoznać się z Dżumą, pisaliśmy w szkole wypracowanie o niej i parę osób wpadło bo nie zorientowało się, że Dżuma to metafora zła i nie zaliczyli, więc lanie wody akurat przy tej lekturze się nie sprawdza :D

Opublikowano

Niekoniecznie, nieraz były wycieki i nie unieważniali. Nawet był wyciek egzaminu gimnazjalnego który kiedyś pisałem i chcieli unieważnić ale się wycofali.

Zapewne w jakiejś wiosce na pewno wyciekną odpowiedzi ale niekoniecznie do sieci, pełno jest patoli w szkołach gdzie pewnie nauczyciele ugadują się z uczniami podając im odpowiedzi. Przydałyby mi się chociaż odpowiedzi zamknięte z maty bo kiepsko ją widzę :/

Skoro założyłem już temat to polecam piszącym zapoznać się z Dżumą, pisaliśmy w szkole wypracowanie o niej i parę osób wpadło bo nie zorientowało się, że Dżuma to metafora zła i nie zaliczyli, więc lanie wody akurat przy tej lekturze się nie sprawdza :D

Znam bardzo dobrze "Dżumę" i mimo wielu metafor była powiązana z tą chorobą (oglądałem też film xD)

Lalka była teraz na próbnej i wiele osób wpadło pisząc, że Izabela Łęcka była kobietą lekkich obyczajów hahaha ;D

Nie wierzcie w to, że jeżeli, dajmy na to Lalka była w zeszłym roku to nie pojawi się jutro : )

Opublikowano

Było o tym dziś w wiadomościach że ktoś sprzedawał na necie odpowiedzi do matury za 100zł w pierwszy dzień a w drugi za 1200 ;)

Kupiło to dużo osób lecz to był fake. Tej osobie grożą 3lata.

@btw.

800 post ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Nowicjusz
Opublikowano

Lalka była teraz na próbnej i wiele osób wpadło pisząc, że Izabela Łęcka była kobietą lekkich obyczajów hahaha ;D

Jak wpadło? jak ktoś tak napisał to było dobrze.

Opublikowano

Nieee!! Marianna była prostytutką :D Za napisanie, że Izabela była lekkich obyczajów było 0 pkt : P

Dziś w TV było o kolesiu, który sprzedawał lipne odpowiedzi maturalne za ponad 100zł xD Grozi mu 8 lat a zarobił ok 2000zł hahahahahhaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...