Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek z hackami na PL'u.

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak polecacie zarabiac na cheatach na pl. Jakie polecacie, co robic, jakimi postaciami itd? Co jest najbardziej efektywne. Ja do tej pory korzystalem z fb, ale poszedl ban ;c Ale zrobie zaniedlugo nowa postac i dalej bede cisnal. Jest jeszcze jakis inny sposob na zarobek, poprzez cheaty?

Opublikowano

Tradycyjnie m1 . Wyexpiać postacie do 20 lvl potem otwierać szkaty ucznia i bonować itemy. Przy okazji niech boty dropią na metinach.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ustawiaj boty w m3 imha, nie dość, że nadrobisz bronie na 30lv to jeszcze po dobiciu 20lv będziesz miał możliwość wybonowania ich :)

Opublikowano

1. Tak jak wspomniałeś już, Fishbot

2. Boty na metki - najlepiej w godzinach 19-21 ponieważ masz szanse na drop Mega Wierzchowca

3. Boty w M3 - dropisz bronie na 30lv

4. Farmbot - szukasz rud i je wykopujesz, później przetapiasz i sprzedajesz

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@up

A ten mod co sam bije moby np.w m3 to go sie da wlaczyc na modzie?

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Moglibyscie podac linki do tych botow na metki i do m3 + ten na rudy? bardzo by sie przydaly.

Opublikowano

A ja polecam wbijanie 30lv bo mamy na tym lv x5 bodzi i fajnie mozna sobie poulepszac itemki.

Co do dropu, polecam tez wbicie 50lv(2-3dni na pustyni/m2), zalozenie gildi na tym lv i dropienie bodzi. Co noc powinno byc 3-4bodzie, a itemkow w ekwipunku nie bedziesz mial duzo bo bronie i zbroje juz wtedy nie dropia(tak mi sie wydaje).

sstwc.jpg

Opublikowano

dobry pomysl z botem na imha ? na jakim lvlu najlepiej dropic? i jeszcze pytanie jak mam metin2mod.tk i jak ustawie.sobie exp bota to maxymalnie 5 min i mnie loga, a jak chce przykladowo ustawic go na noc zeby expil/dropil to jak mam go ustawic ze jak go lognie to zeby go automatycznie sie zalogowal ? jezeli ktos mi to dobrze wytlumaczy daje limit przez 10dni !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dajcie dokladnie linki i powiedzcie jak ustawic i co dokladnie robic. Tak jak kolega, dam lubie to jak ktos dobrze wytlumaczy , da linki itd. Dam tyle lubie to ile sie bedzie dzialo tak gdzies przez tydzien moge dawac :)

Opublikowano

Moim zdaniem, na medalach nie ma sensu.. Jak już każdy wie, 1 medalem można zrobić boja. [ nie wiem, czy nadal działa ]

Najlepsza jest imha, ustaw tam z 2-3 boty na 18-20 lvl'u i będziesz miał ''pro'' efekty. Ostatnią dropłem tam 2x 5 kątne tarcze z nno :D

Opublikowano

@Up 1 medalem boja? Chyba Ci sie z jakimś privem pomyliło.

@Temat.

Ja zrobiłem eq na 1lv dla wojownika do +6 i expiłem nim do 20lvl'a. Wyexpiłem 20 poziom w 3 godziny i podczas dropu poleciały 3 marmurki na dzikusach i ładnie zbonowałem fms-a ^^.

Ogólnie to najlepiej chyba kupić jakiegoś słabego fms-a +9 z kd do expa +3 i zrobić mu śr +30, a potem go sprzedać :D

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...