Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Talia

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram w Dual of Champions jakieś 3 tygodnie i wybrałem nekro. Nie spodobała mi się, więc przestałem grać. Chciałbym zrobić sobie całkiem inne konto z jakąś dobrą talią. Co polecicie? ;d I jak poleconą przez Was talią grać?

Opublikowano

Zagraj światłością czy tam niebem !
Jest najlepsze :)
Osobiście polecam nekro ,ale Ci się nie podoba ;D

Opublikowano

Imho. powinieneś spróbować Przystani, w sumie to i tak po ~2 dniach gry masz kasę na kolejną talię (Albo wystarczającą ilość kart, więc to bezsens).

Przystań opiera się na kontroli i mocnych atakach, ma healerów, ostre bloki i dodatkowo wiele spellów ofensywnych.

Ale jak mówię, lepiej zagrać czymkolwiek, zebrać karty i złożyć inną talię, np. Twierdzy (OP SHIT)

Opublikowano

Zgadzam się z Digitious, nie ma sensu wybierać początkowych talii bo wraz z ukończeniem kampanii (bodajże do 5 lvl'u) bedziesz mial 70k+ za co mozesz dokupic sobie bohaterow i wiele nowych kart (w tym pakiet za 1000 pieczeci) Talie mozesz sobie zbudowac wtedy bez problemu, a napewno nie bedzie ona slaba.

Opublikowano

przepraszam jeśli to offtop, w kampani, trzecia misja bodajże 3 rozdział wtedy co NPC przywołuje od groma tych lichy i innych tanich i dobrych postaci, jest na to jakiś dobry sposób aby przejść? bo za chiny ludowe nie mam pojęcia jak to zrobić a moje elo trzyma się w granicach 30pkt ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...