Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co lepsze ?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczylem na orthusy z tych skrzynek za login. Niestety wypadlo jakies gowno : HANA'S MAC 10 , BANSHEE'S FMG-9 , MEI'S MP7 MOD (kiedys mialem to na 90 to wiem co to za bron) , M249 PARA , DECKLAND'S F200 TACTICAL oraz XM25 CDTE ( rpg) . Specjalnie kupilem wczesniej czerwone renewale 3 z mysla ze wypadnie cos fajnego no ale jest do wyboru to co widac, i tutaj moje pytanie, polecacie cos z tego ? oplaca sie sprobowac cos przedluzyc ? czy czekac na jakies fajniejsze EPICI ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

ja bym Banshee przedluzyl fajna bron sam ja wylosowalem

naprawde jak sie dobrze ja ogarnie to kosa <3:)

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Zależy jakie mapy. Ja bym decklanda renewalował. To takie szybkie AR na małe i duże odległości. Ew jak tylko rush`ujesz to banshe.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

oczywiście że banshee oprócz z dublowanych broni jedno z najlepszych smg w grze sam mam zwyklego na perma a tego renwaluje za kilka dni:)

Opublikowano

ok dzieki za podpowiedzi zastanowie sie nad tym banshee fmg-9 i decklandem f 2000 , bo nie wiadomo kiedy bedzie nastepna szansa dropnac jakiegos epica

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Banshee jest slabsze od zwyklego Magpula... A w sumie było, bo Magpula znerfili. Oczywisty wybór - Deckadland. Dodajesz iTech i masz mniejszy recoil od M4.

Opublikowano

Proszę was Decland mniejszy recoil od M4 chyba nie w tym świecie strzelałem wczoraj declandem i ma rozrzut jak gieta albo i większy a co do banshee's jest o wiele lepsze niz zwykły magpul miałem oby dwie w ręce i testowałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...