Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Problem pomocy :/

cidu243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Poniewaz Windows XP Professional mi sie znudzil, wiec pomyslalem zeby zainstalowac Windows 7. Instalacja przebiegla pomyslnie. Pliki przeemigrowaly z XP na 7. Nawet zainstalowalem Jave i najnowsze sterowniki do karty graficznej GeForce 8400GS. Właczam minecrafta, a tu po wcisnieciu Force Update pokazuje się black screen. Usuwalem folder .minecraft, "apdejtowalem" czterdziesci razy, i nadal to samo. prosze pomozcie bo mam serwer na MC oplacony i musze go skonfigurowac. Pomocy.

Przepraszam za brak polskich znakow.

Jesli zly dzial to prosze o przeniesienie.

Opublikowano

Spróbuj zainstalować nowe sterowniki karty graficznej. Jeśli nie zadziała to po prostu reinstall Javy powinien pomóc.

Opublikowano

niestety mam pirata ( nie kupujcie MC na allegro) jave reinstalowalem z siedem razy, tak java najnowsza. a tego launchera trzeba sprobowac ;)

aha i jeszcze cos, probowalem bez updatowania :|

Opublikowano

mam 32 bity bo moja architektura PC jest 32 bitowa... ale sprobuje zainstalowac 64 bity, a co mam innego do roboty. ale dzieki za wszystkie informacje, mozecie jeszcze cos zasugerowac? ta java 64 bit nie wypalila :c

Opublikowano

jesli ktos mi skutecznie pomozs; dam nu moderatora na moim serwerze oraz kontakt skype, nie zartuje, jesli ktos mi pomoze a nie spelnie tego to mozna mnie ktos na tym forum zbanowac.

Gość michal12386
Opublikowano

to pobierz jave 6 nie 7 jave 7 odinstaluj bo możesz mieć błąd w javie i zainstaluj jave 6 i pobierz sterowniki do karty graficznej i jeszcze jedno ile rem masz w komputerze jeżeli 1 giga to pobierz gamebooster ;)

Opublikowano

to pobierz jave 6 nie 7 jave 7 odinstaluj bo możesz mieć błąd w javie i zainstaluj jave 6 i pobierz sterowniki do karty graficznej i jeszcze jedno ile rem masz w komputerze jeżeli 1 giga to pobierz gamebooster ;)

@up

Rem? jak już to Ram

@Topic

1.Usuń .minecraft i spróbuj.

2.Tak jak @up Zmień jave 7 na jave 6. I zobacz może akurat. ;)

Opublikowano

A mi się wydaje, że nie zainstalowałeś sterowników do płyty głównej, i stery do karty graf. nie działają Ci poprawnie. Zainstaluj do płyty głównej, ja już popełniłem taki błąd, i tylko straciłem nerwy. ;p

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

dobry pomysl :D skorzystam z dwoch rad, a teraz ide do szloly ale spokojnie pierwszy w-f :D dzieki zs pomoc sprawdze po szkole

Titanjium juz premium raczej nie kupie, bo jest drogie i juz mi jednego gift coda ukradly idioci z allegro 'p

Opublikowano

Sprubuj poczekać chwie a jak sie nie włączy to reainstaluj stery grafiki (możliwe że są biblioteki openGL uszkodzone), Reinstaluj jave na zalecaną inaczej 7

jeżeli to już nie pomoże to resnij windowsa lub biosa ale nie wiem czy to coś da. Problem też może być z powodu wirusa lub innego świnstwa.

Polecam zrobić tak jak napisałem.

Czy pomogłem???

=================================================================================================================

Zapraszam na Kanał YT: http://www.youtube.c...x2r0TZdXev5iGNA

=================================================================================================================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...