Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor/skuter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w niedalekiej przyszlosci chce sobie zakupic jakis motor/skuter, Bardziej preferowalbym moto. Myslalem a aprilii rs 50 lub jakims rieju, nie pamietam dokladnie modelu. Ma byc zrywny i szybki. Cena to okolo 3 tys zl.

Opublikowano

50ccm zrywny i szybki, nie ma takich.

Peugeot XR6

Jak na 50 ccm to są. Wszystko z silnikiem am6 i derbi szukaj..

rieju mrt, derbi senda, derbi gpr, honda hm, husqvarna ch, peugeot xps, peugeot xp6, peugeot xr6, yamaha tzr, rieju rs2 itd itp.

Opublikowano

o właśnie, albo Yamaha TZR, ale ja bym i tak nie kupował dziecku 14lat takich maszyn, szkoda życia.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

2 takt śmierdzi, pierdzi i trzeba robić mu mieszankę z oleju i benzyny. Odpuść sobie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ale jest 3 razy mocniejszy, jak chcesz mieć muła bagiennego który się rozpędza do 60km/h w 20 sekund to bierz 4t ...

Opublikowano

nie każdy 4t jest słaby weźmy sobie rmz 250 siły w chuj i dość wytrzymały :) co do tematu ja dalej polecam rieju , przyszło mi też do głowy yamaha dt 50 :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Jazda do szkoły powiedzmy w jedna strone okolo 6h, w sumie zeby sobie pojezdzic. Do tego co jazdy w sumie:D nwm jak to napisac xD

6km pomylka

Opublikowano

Nie ma chyba dobrego markowego silnika 4t 50 ccm.

@minecraftowiecx nie jeździłeś nigdy 2suwem 50 z prawdziwego zdarzenia

@top jezeli bedziesz jezdzil tylko do szkoły to kup sobie 4t bo cie koszty w 2t zjedzą.

Opublikowano

Słucham 2t w 50? Jeździłem i to nie raz :) jezdzilem na honda cr 250 mogę specjalnie dla Ciebie filmik nagrać jak 4t w 125 niszcze te zakopcone 2t :-)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Nagraj jak 250 cr niszczy sx'a 125.

Skoro jezdziles to powinienes wiedziec, ze miazdzy system misiu ;) Nie porownuj 4t do 2t pod wzgledem mocy bo to przepasc.

Opublikowano

Jak masz tylko do szkoly sobie jechac i spokojnie pojezdzic to t4 ja mam t2 wleje caly bak pojezdze z 3-4 dni po pare km i nie mam nic w baku :> Kolega ma jakies chinskie gowno ale on na 1 baku pojedzi 2 tyg ;d

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Nagraj jak 250 cr niszczy sx'a 125.

Skoro jezdziles to powinienes wiedziec, ze miazdzy system misiu ;) Nie porownuj 4t do 2t pod wzgledem mocy bo to przepasc.

No 2t miażdzy wiem , ale w 4t też nie brakuje mocy + idzie od dołu i lepiej się prowadzi , do tego są mniej awaryjne i nie kopcą oraz nie drą się tak że 10km od drogi go słychac :)

Może kup jakiś skuter chiński w 4t nie dużo będzie palił i do szkoły wystarczy :O

edit.

dla Ciebie znawco Honda cr 250 i Ktm sx 125 To 2t ;)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

wpadles misiu bo jest 4t i 2t. Wygogluj sobie. Nie chce mi sie po raz kolejny udowadniac ze dla kogos kto chce miec frajde z jazde lepszy jest 2t.

autorze kup byle co 4t bo jak widze to zalezy ci tylko na spalaniu.

Opublikowano

wpadles misiu bo jest 4t i 2t. Wygogluj sobie. Nie chce mi sie po raz kolejny udowadniac ze dla kogos kto chce miec frajde z jazde lepszy jest 2t.

autorze kup byle co 4t bo jak widze to zalezy ci tylko na spalaniu.

Sorki kolego , ale jeżeli chodzi o ktm sx 125 / honda cr 250 - to jest 2t a w 4t jest to SXF a jeżeli chodzi o Honde to jest to CRF więc to Ty wpadłeś :)

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...