Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hę? zakaz handlu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem się w pewnej grze pozamieniać itemami a jak wiadomo na allegro nie zawsze znajdę chętnego, zauważyłem że na forum jest zakaz handlu moge wiedzieć z jakiego powodu?

Dlaczego nie mozna pisać, że wymienie to i to za to i to na tym i tym, podać GG i wymienić na własne ryzyko? (a jak ktoś nie chce ryzykować wystawić na allegro itd.)

Po prostu nie rozumiem czemu jest zakaz napisania czegoś takiego. ktoś wytłumaczy?

Opublikowano

To jest proste, gdybyś zaczął handlować, by był spam..

SPRZEDAM W METINIE FMS :

-za ile?

- ile dasz?

- 120kk

- nie no 180 kk

- no weź 130 dam

Wyobrax Sb taki spam, darmower nabijanie postów.

A po 2 , każda gra ma forum, gdzie można handlować i wystawiać rzeczy.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Za dużo oszustw więc jest zakaz.Od handlu są serwisy typu allegro i to wystarczy.Choć to teraz trochę drogie rozwiązanie :F

Opublikowano

Słuchaj, na tym forum są sami oszuści.

Chcesz być oszukanym? Dużo osób zaczęło by spamować i obrażać za oszustwo, na dodatek nakładali by winę na forum.

Dlatego.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po pierwsze, nikt nie wie, na kogo trafi w "handlu", oszuka Cie i co? Płacz wielki. Gdzie? Na naszym forum oczywiście. To się mija z celem. Masz ewentualnie allegro, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem itemów, czy kont w grze, to uwierz mi, znajdziesz kupca.

Opublikowano

Już sobie wyobrażam dział metin2 w spamie ,,rzal oszukal mnie xxxx z xxxx jego gg xxxx mieszka w xxxxx i jezdzi na wozku''

Od handlu masz allegro lub tablica.pl

Opublikowano

Gdyż za transakcję by odpowiadało mpc forum i jakby ktoś kogoś oszukał to by Head Admin musiałby sie wypowiadac policji. itp.. Było by zamieszanie...

Opublikowano

Ale co chcesz, na pw możesz takie sprawy załatwiać.
Ugadaj się z kimś i już ;D A nie ból dupy

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...