Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reffy na Allegro

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś kupywał refferale na tej aukcji: http://allegro.pl/league-of-legends-refferal-rp-ip-najtaniej-i3218934083.html

Ja złożyłem swoje zamówienie 2 maja więc zamówienie powinno byt zrealizowane wczoraj/dziś.

Myślę, że ta aukcja to fake jakiś i dlatego pytam czy ktoś też zamawiał te reffy.

PS.

Myślicie, że zrobi te refki w końcu ?

Na E-mail nie odpowiada.

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

"18 osób kupiło 246 sztuk"

Sam widzisz, ile osób to kupiło. Nie zrobi tylu reffów w jeden dzień.

A co do tego, czy zrobi te refferale czy nie, to powinien zrobić, nie wygląda na oszusta.

Kiedy mu napisałeś wiadomość na e-maila?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Cóż, gość widzę że sprzedaję różne rzeczy z takiego typu i ma same pozytywne komentarze (ten jeden negatywny jest wyjaśniony). W sumie... sam nie wiem. Niby wszystko wygląda dobrze.

Kup z 5 reffów za sprawdzenie, to wyniesie 7,50zł a Ty się przekonasz :P

Nie doczytałem :P Koleś widać ma sporo roboty bo ~250 reffów do zrobienia, poczekaj a jak coś to wystaw mu negatyw i tyle.

Opublikowano

Za dużo pozytywnych komentarzy ma nie realne że oszust płaciłeś mu przelewem może nie doszedł albo koleś jest offline nie kupujcie Elo Bostingu na allegro bo już macie po kontach

Screensho_nhqwhqh.jpg

Opublikowano

Moje zamówienie jest 3, jeśli on robi 20 refów dziennie to powinien moje refki zrobić 3 maja a dziś jest 5.

Maila wysłałem 2 dni temu.

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Moje zamówienie jest 3, jeśli on robi 20 refów dziennie to powinien moje refki zrobić 3 maja a dziś jest 5.

Maila wysłałem 2 dni temu.

Jak kupiłeś aukcję, to na 90% miałeś podany jego nr telefonu, może spróbuj do niego zadzwonić/wysłać sms?

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Up.

Na 3 reffy widze zamówienie 3, a nie 2 maja. Poczekaj :)

Koleś przed tobą zamówił 25 reffów, daj mu czas na tą chwile.

Chyba się nie zrozumieliśmy

Moje zamówienie to:

C...5 (0)
1,50 zł 10 czw 02 maj 2013 15:03:08
Opublikowano

Wystawiłem mu negatywny komentarz, w odpowiedzi jest taka wiadomość: Uzytkownik zamowil u mnie 10 reffelali w grze legue of legends a 10 reff zajmuje mi minimum 12dni po paru dniach wystawil juz negatywny Polecam szerokim lukiem omijac takich allegrowiczow !

Hah. 10 reffów w 12 dni

W opisie aukcji jest napisane , Obecnie robię około 20 refów dziennie!

Co o tym sądzicie i co mogę w takiej sytuacji zrobić ?

Opublikowano

On się napewno wyrabia ( według mnie ) jak same pozytywy, na 90% ciśnie na bocie :) ustawia se, jak ma dobrego kompa, na 3 dni i w 3 dni non-stop expienia(botem) nabije się ten 10 lv na 100 postaciach albo i więcej

Opublikowano
On się napewno wyrabia ( według mnie ) jak same pozytywy, na 90% ciśnie na bocie :) ustawia se, jak ma dobrego kompa, na 3 dni i w 3 dni non-stop expienia(botem) nabije się ten 10 lv na 100 postaciach albo i więcej

Tyle że jestem 3 w kolejce a zamówienie złożyłem 5 dni temu

Opublikowano

Zauważ także, że ten koleś botem nie jest, więc na odpowiedź poczekaj trochę, instant zgłaszanie raczej sprawy nie polepszy.

Fakt, typek przegiął mówiąc że 20 dziennie, ale warto też wziąć pod uwagę ilość klientów ;) Imho na dniach powinien zrobić te refferale, po ilości komentarzach wygląda na uczciwego (mówie wygląda, bo sam osobiście raz się natknąłem na oszusta również z 90% positiv).

Radzę poczekać, próbować dalej nawiązać kontakt a jak np. do końca tygodnia nie zrobi to ostro zgłaszać bo z oszustami handlować nie warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...