Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MAJOWE NOWOŚCI W DZIALE MINECRAFT!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1368379196-U247153.png

Stworzyliśmy specjalny dział Minecraft - Nowości, w którym redaktorzy będą umieszczać najświeższe informacje z kwadratowego świata! Od dzisiaj nie będziesz już musiał opuszczać naszego forum, aby znaleźć najnowsze wiadomości dotyczące nowej wersji czy też nowinek z firmy MOJANG. Wraz z działem utworzyliśmy grupę Redaktorów Minecraft. Jakie przywileje ma użytkownik w takiej grupie?

- tytuł "Redaktor Minecraft"

- wgląd do prywatnego działu dla redaktorów

- większe szanse na pozytywne rozpatrzenie aplikacji na Mentora lub KidModa MC

- za każdy dobrze napisany artykuł -5%

- niepojęte uczucia z współpracy z pozostałymi członkami teamu :)

Jeżeli projekt odniesie sukces to na dniach dodamy rangę Redaktor Minecraft.

REKRUTACJA

Wymagania

- minimum 100 postów na koncie

- szeroka wiedza na temat gry

- brak problemów z ortografią

- podstawowa znajomość języka angielskiego

Mile widziane także osoby potrafiące operować grafiką minecraft'ową.

Co zrobić, aby się dostać?

Wystarczy, że wyślesz do mnie na PW aplikację, w której musisz napisać coś o sobie, ile możesz czasu dziennie przeznaczyć na MPCforum oraz czy miałeś kiedyś z czymś podobnym do czynienia.

Jednak podstawą aplikacji jest napisanie własnego zmyślonego artykułu nie wspomagając się żadnymi wzorami z internetu. PODANIE MUSI NAS POWALIĆ Z NÓG.

W jakim czasie moja aplikacja zostanie rozpatrzona?

Do 48 godzin.

Nie dostałem się, czy mam szansę spróbować w przyszłości?

Tak, po 30 dniach można ponownie napisać aplikację.

Ile osób maksymalnie zasiada w gronie redaktorów?

Na razie nie ma żadnego ograniczenia, a rekrutacja jest otwarta. :)

1367764309-U477327.png

Postanowiliśmy wesprzeć grono użytkowników piszących pluginy pod silnik CraftBukkit. :)Temat ten będzie zawierał w sobie spis autorskich pluginów użytkowników MPCforum oraz wiele przydatnych linków i niezbędnych informacji. Każdy nowo napisany plugin zwiększa także szansę na wejście do 3-AwardImgMaster-1361137587.png.

1367760855-U784394.png

Na pierwszego czerwca zaplanowaliśmy innowacyjny konkurs, z którym nigdy na naszym forum nie mieliście okazji mieć do czynienia! Będzie się on odbywał bezpośrednio w grze (na serwerze)!

Więcej informacji na ten temat już wkrótce... :-)

Macie jakieś pytania lub propozycje? Piszcie tutaj w temacie, z chęcią je rozpatrzymy i na nie odpowiemy. ;-)

Opublikowano

@Up.

Też tak sądzę.

Myślę, czy nie złożyć podania :D

Musiałbym się jeszcze trochę postarać.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Świetny pomysł, widać, że majówka bardzo dobrze wpłynęła na ekipę mpc, a zainteresowanie tytułem ''Redaktor minecraft" na pewno będzie bardzo duże, ponieważ zawsze bywa tak, że jakiej to rangi nie stworzy administracja, choćby nie dawała żadnych korzyści, a same obowiązki to i tak znajdzie się sporo, a nawet więcej niż sporo ludzi, którzy będą chcieli się zgłosic, pozdrawienia dla sprawdzajacego, który będzie miał dużą ilość niezbyt ciekawej lektury.

Opublikowano

@up zgadzam się tym bardziej , że ok. 50% piszących podanie będzie miała mniej niż 14 lat ( minecraft ) no nic życzę wytrwałości BR3ND-owi

Sam też się zastanawiam nad napisaniem podania :P

Super pomysł aka Super nowości

mam nadzieję , że projekt wypali

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Naprawdę genialny pomysł z tym 'Redaktorem Minecraft'. :P Aż czasami żałuję, że nie znam MC, bo chętnie wzięłabym się za pisanie artykułów, bardzo to lubię. ;x No cóż... jedyne, czego mi brakuje to szerokiej wiedzy na temat gry. :D

Opublikowano

Naprawdę z tym Redaktorem wygląda to wszystko bosko ;) jeżeli ktoś się zna na tym to naprawdę może daleko zajść :) .

Osobiście sam minecrafta i dlatego postanowiłem złożyć podanie .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

@up myślę , że masz za mało postów aby sprawować tą funkcję ale powodzenia . Myślę , że bardziej niż wiedza o grze jest tu potrzebna znajomość Angielskiego ;)

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@up myślę , że masz za mało postów aby sprawować tą funkcję ale powodzenia . Myślę , że bardziej niż wiedza o grze jest tu potrzebna znajomość Angielskiego ;)

Ilość postów nie ma znaczenia. Jest jedynie mały próg - 100 postów, aby nikt nie zakładał nowych kont itp.

Opublikowano

Chciał bym zostać redaktorem ale nie mam 100 postów ;( i nie codziennie bym mógł wchodzić na MPCforum.pl :( Jak już to tylko w tygodniu.

Farciarz666_eune_110_1_logo.png

Spalam blanta, myśleć zaczynam, pusta łepetyna wypełnia się w rymach
Spalam blanta, mija chwila, czuję się wolny jak ptak i wolny jak ślimak

~Arab

Opublikowano

I że to ma być taka gazetka mc na mpc czy jak ;p ? Czy co wersje bd coś pisane ;p ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@up

Tak to jest taka mini gazetka na MPCForum :D

@topic

Według mnie bardzo fajny pomysł na coś takiego i zwłaszcza na range Redaktor w tym dziale ;)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Fajny dział.

Ja zgłoszę podanie na redaktora jutro, albo jeszcze dziś.

Bardzo lubię pisać nowości i życzę powodzenia wszystkim

kandydatom.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dobre najlepsze to z pluginami i newsami

Proszę o zdjęcie trochę % Staram się :)

Opublikowano

Widać, że coś się dzieje oraz ze wszystko będzie łatwiejsze i szybsze oby tak dalej :]

Opublikowano

Świetnie że taki dział powstał zaraz składa kandydaturę na redaktora bardzo podoba mi się ten temat :)

Dobry pomysł w wspieraniu osób które robią paczki tą rangą :)

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...