Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MAJOWE NOWOŚCI W DZIALE MINECRAFT!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to witam was ;3.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

A artykuł ma być na temat jakiejś aktualizacji czy nowości dodanej np. w przyszłości? :)'

Podanie wysłane, coś tam wymyśliłem. :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Informacja dla aplikantów:

Przyłóżcie się do próbnych artykułów, ponieważ to od nich zależy czy zostaniecie przyjęci.

Opublikowano

Propozycja nowej rangi: PluginMaster czy coś takiego jak redaktor

Bezsens ;___;

@topic

Świetny pomysł z tymi nowościami :D

Ale mam takie pytanie:

powiedzmy, że zostałem już tym redaktorem i po tygodniu odszedłem, bo zrozumiałem, że nie dam rady czy coś ;__;

i gdybym złożył podanie na kidmoda to czy byłoby brane te odejście pod uwagę? ^_^

surprise motherfucker

Opublikowano

Bezsens ;___;

@topic

Świetny pomysł z tymi nowościami :D

Ale mam takie pytanie:

powiedzmy, że zostałem już tym redaktorem i po tygodniu odszedłem, bo zrozumiałem, że nie dam rady czy coś ;__;

i gdybym złożył podanie na kidmoda to czy byłoby brane te odejście pod uwagę? ^_^

Nie. ;)

Opublikowano

Większość składających podania to dzieci które z polskiego ledwo 2 mają, nie wiedza gdzie postawić przecinek itp. Tak więc dzieci. No cóż, życze powodzenia sprawdzającemu. :D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Tak sie składa że odłożyłem właśnie (35 sekund temu :) ) dalszą naukę c++ i mam zamiar zacząć pisać w javie chodźby ze względu na mc-ka :D

Tak więc za jakiś miesiąc może dam rade coś podonego do plugina napisać :) (wiem że miesiąc to mało jak na naukę od podstaw ale tak z c++ roviłem i dobrze na tym wyszedłem :] )

while($success!=true) {

try();

}

Gość michal12386
Opublikowano

czy możecie przeczytać mój post na pw ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...