Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania O dzisiejszym PL'u

imaginationxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim s. opłaca się grać jakiś 3 z koleji tylko nie SOLAR. Czy za

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

dostane bana? Jeżeli ustawie na noc gdzieś fisha dostane bana? ;x
Lepiej grać mentalem 22 lvl bez skrzynki czy nową postacią? Jeżeli moglibyście dopisać co się jeszcze dzieje to byłym wdzięczny :))

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

ja polecam s1/s2 najwiecej ludzi gra.

bana dostaniesz

zrob nowa postać

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Na jakim s. opłaca się grać jakiś 3 z koleji tylko nie SOLAR. Czy za http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html dostane bana? Jeżeli ustawie na noc gdzieś fisha dostane bana? ;x

Lepiej grać mentalem 22 lvl bez skrzynki czy nową postacią? Jeżeli moglibyście dopisać co się jeszcze dzieje to byłym

mozesz ale nie musisz phantos malo ludzi tylko niema na czym zarabiac ;/ ale jak z fb jedziesz to zacznij na phantosie ;)

Opublikowano

Ale przecież nie bd do nikogo pisał czy coś tam .. będe tylko pomagał sobie w expie :D

Taa, też tak myślałem, "tylko sobie fb wystawię". Wystawiłem 3 fb - 3x ban. Polecam M2boba, co prawda płatny, ale mi się zwrócił po kilkunastu GODZINACH :D i banów nie ma

Opublikowano

Polecam serwer Kronos. Mało ludzi, wolne spoty, nie musisz się z nikim kłócić o miejsce do expa.

Za KamerModa nie dostaniesz bana. Jeśli będziesz ostrożny, nic się nie przytrafi.

Zrób nowe konto, skrzynki dają bardzo dużo przydatnych i itemów.

Opublikowano

zrob nowa postac, ale podexp sie tym 22lvl, wtedy eq przelozysz, na 20 dostaniesz dodania i zmianki ; )

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Na jakim s. opłaca się grać jakiś 3 z koleji tylko nie SOLAR. Czy za

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

dostane bana? Jeżeli ustawie na noc gdzieś fisha dostane bana? ;x

Lepiej grać mentalem 22 lvl bez skrzynki czy nową postacią? Jeżeli moglibyście dopisać co się jeszcze dzieje to byłym wdzięczny :))

Polecam s1 w takim razie. Na byle czym łatwo zarobić + jak teraz zrobisz eq to po łączeniu serwerów będziesz mieć od razu gotowe , bo nie wiadomo będzie co ile kosztuje.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Graj na onyksie / agronasie, tam dorobisz się na małżach.

W nocy jest większa szansa na bana niż w dzień.

Rób nową postać, 22lv nie jest trudno nadrobić a dodatkowo będziesz miał skrzynki.

Opublikowano

Polecam Kronos s23

GM'i organizują sobie polowania i w nocy masz większą szansę wyłapać perma niż za dnia.

23lv to kwestia bodajże 1h, więc polecam stworzyć nową postać.

A i taka rada: trzymaj swój majątek w itemach, bo po łączeniu serwerów(co nastąpi niebawem) możesz trochę zarobić.

Opublikowano

Ja jeżeli moge polecić to serwery ,które grałem czyli Feniks,Grymuar,Kirian i Syriusz skoro nie chcesz Solara.

W nocy największe prawdopodobieństwo ,że otrzymasz blokadę na boceniu. Najlepiej jest używać botów za dnia.

Nowe konto z noobcharami do bocenia nie na tym samym emailu powinny uchronic Cię przed zbanowaniem głownej postaci.

Opublikowano

Graj na s4 twierdzy mało adminów = mniejsza szansa na bana.

Za moda od kamera jak najbardziej jest ban - Wspomagacze są zabronione.

Nie graj tym 22 lvl tylko zrób nową postać z skrzynką bo wbić ten 30 lvl to jest robota na południe a nagrody z skrzynki są naprawdę warte uwagi.

Opublikowano

1. Od siebie polecam s2, sam sporo tam czasu przesiedziałem i grało się bardzo fajnie.

2. Tak, banik powinien być, nie ma wyjątków.

3. Ja myślę, że lepiej jednak zrobić nową postać

Opublikowano

1. Polecam monolit, mało ludzi gra, co dla mnie jest +

2. Jeśli używasz z głową nie dostaniesz ;) Ja od tygodnia wystawiam fishe, ale nigdy na noc bo to jest 100% szansa na bana. Gdzieś w m1 na ch1/3/4 i tak wystawiać max na 4 godziny. Ja wystawiam często tak od 12:00 do 15:30, jakoś tak :)

3. Nowa postać (te skrzynki...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...