Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Good 10 minut od rejestracji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie ma czegoś takiego..

Poszukaj w necie.

Google nie gryzie.

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Witam.

Po 1:Nie "good" tylko "god".

Po 2:To nie jest trudno zrobić. Ja nie orientuje się w pluginach ale według mnie wystarczy dobrze skonfigurować PEX i AZRANK. W pexie ustawić grupę która ma permissie na GODMODE, a w AZRANK skonfigurować tak aby aby automatycznie po rejestracji nadawał graczowi TĘ WŁAŚNIE grupe na 10 minut. Później gracz wraca do defaultowej grupy bez gamemoda.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Witam.

Po 1:Nie "good" tylko "god".

Po 2:To nie jest trudno zrobić. Ja nie orientuje się w pluginach ale według mnie wystarczy dobrze skonfigurować PEX i AZRANK. W pexie ustawić grupę która ma permissie na GODMODE, a w AZRANK skonfigurować tak aby aby automatycznie po rejestracji nadawał graczowi TĘ WŁAŚNIE grupe na 10 minut. Później gracz wraca do defaultowej grupy bez gamemoda.

Wtedy musiałby wpisywać /god, a gdyby mu się już ranga skończyła, to god by mu został.

@topic:

Takie pluginu nie ma, jest za to plugin, który po dednięciu daje Ci goda, na jakiś czas i można to ustawić we wtyczce CookieMonster.

Jednak jeśli widziałeś już taki plugin, to jest on autorski.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...