Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co szybciej?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kronosa, bez porównania

Tak? Ale 21 wrót to przecież sporo :/ Pewno do nastę[pnych wakacji będę go składać.

Opublikowano

Tak? Ale 21 wrót to przecież sporo :/ Pewno do nastę[pnych wakacji będę go składać.

Full havock jak będziesz miał pecha to i nawet robiąc 30 zet możesz nie mieć. A do kronosa jest od czasu do czasu event gdzie za jedne wrota dostaje się 2 części do kronosa

Robisz jedną alfę a zalicza Ci jakbyś zrobił 2 ( tylko część do kronosa powiela nie nagrodę za alfe )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Boć ibotem lub zbieraj palke chociażby jakimś pixelem. Chwila moment i będziesz miał złożonego :)

Full havock jak będziesz miał pecha to i nawet robiąc 30 zet możesz nie mieć. A do kronosa jest od czasu do czasu event gdzie za jedne wrota dostaje się 2 części do kronosa

Tego eventu nie było od ~2,5 miesiąca. Wydaje mi się, że BP nie chce go już dawać.

Opublikowano

A macie jakieś dobre pixel boty? Bo ostatnio jednym bociłem to nawet alienów nie bił i co pare min padał -,-

Opublikowano

A macie jakieś dobre pixel boty? Bo ostatnio jednym bociłem to nawet alienów nie bił i co pare min padał -,-

Bo pixel bot chyba nie bije alienów, w zasadzie to nie znam takiego godnego polecenia

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Moge ci wysłać na pw pixela, który będzie ci bił alieny i naprawiał statek, a przy angielskim języku gry lub bułgarskim będzie sprzedawał palkę zmieniając hale.

To wyślij :D

PS. Ile ładowni musiałbym pallki dziennie żeby np. w miesiąc złożyć kronosa? Mam 3k ładowni na golcu bez premki ;/

Opublikowano

Żeby złożyć kronosa bez eventu na niego potrzebujesz ~34.000-40.000

Ostatni kronos x2 był dokładnie 2 miesiące i 19 dni temu :)

Ale 34-40k energi czy paladium?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...