Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Secik #2

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Świetnie to wygląda. Jestem pod wrażeniem. Popraw tylko tą dwuręke, ponieważ według mnie ta rączka za którą trzyma woj jest zbyt cienka. Można się pokusić o stwierdzenie, że wygląda jak linka do prania. :)

Opublikowano

Taka mała prośba.

Postaraj się coś zrobić od zera a nie robisz 1 kawałek a potem na siłę składasz z tego niestworzone rzeczy. ;x

Ciekawe jak by to wyszło moim sposobem. :D

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Oba miecze fajne ten dla woja jak i dla bma. Wachlarz wyglada spoko. Dzown troche zamaly jak na moje. 2 REKA tak samo jak w poprzednim temacie nie wyglada wgl jak bron 2 reczna. Luk i sztylety na + .

Podsumowując

podoba mi sie bardziej niz SECIK # 1

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Taka mała prośba.

Postaraj się coś zrobić od zera a nie robisz 1 kawałek a potem na siłę składasz z tego niestworzone rzeczy. ;x

Ciekawe jak by to wyszło moim sposobem. :D

Tak jest dla mnie wygodniej i szybciej. Efekt jest w miarę dobry ;)

Opublikowano

Dwuręka za mała, dzwonek za mały, reszta jest gut.

Kontynuuj pracę bo dobrze Ci to wychodzi :D.

Opublikowano

Dwuręka za mała, dzwonek za mały, reszta jest gut.

Kontynuuj pracę bo dobrze Ci to wychodzi :D.

Oba miecze fajne ten dla woja jak i dla bma. Wachlarz wyglada spoko. Dzown troche zamaly jak na moje. 2 REKA tak samo jak w poprzednim temacie nie wyglada wgl jak bron 2 reczna. Luk i sztylety na + .

Podsumowując

podoba mi sie bardziej niz SECIK # 1

Ładne, ale robisz zbyt cienkie 2ręki :)

Świetnie to wygląda. Jestem pod wrażeniem. Popraw tylko tą dwuręke, ponieważ według mnie ta rączka za którą trzyma woj jest zbyt cienka. Można się pokusić o stwierdzenie, że wygląda jak linka do prania. :)

Tak 2-ręka Waszym zdaniem wygląda lepiej?

1oy5oa.jpg

Opublikowano

TreeN im chodzi żeby ta "rączka" za którą się trzymie tą dwuręke była grubsza bo to rzeczywiście wygląda jak patyk a tu nagle takie duże coś na końcu i jak to się niby trzymie.. ?

4anr.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o długość tylko o to, że za dużo jest na niej wolnej przestrzeni, powinna być troszkę szersza (ostrze troszkę więcej powinno zajmować miejsca na tym "patyku")

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...