Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp vs Metiny Morderstwa.

odejdzztegodomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam sure WP 71 lvl, biolog na zębach, czarowane M7, czarowana M5, strach M2, wir 17 i bojowiec(15 lvl konia, robie codziennie) eq:

- stal 5b(10 do pż, 1k hp) kd +3,

- fms +9 sr 28 kd +3, na 75 mam trutke +6 sr 32 kd +4,

- lwia tarcza +9 10% blok

- wyzywka +9 (rozglądam sie za rogowym +7)

- ebo +9(do odpalania mam lezki +7 3x nieb. łzy wsadzone)

- skórzane kozaki 1,5k hp

- złoty wisior 1,5k hp

- srebrna +9

buffy po 24%. Co muszę zrobić, żeby był sens bicia tych metinów w jakimś normalnym tempie? Szukam dzwonka, złotych kolczyków dla buffa i codziennie czytam ku z marnym efektem.

E9mwj60.png

Opublikowano

Pozostaje Tobie kupno fms'a min 32sr kd +3/+4 DMG sie zwiekszy.
Wydrop Mega Wierzchowca. Majac militara wybierz bonus +100 ataku. Lub jakiegos dzika z 20% na moby.
Wykonuj biologa. Po dluzszym okresie czasu zakonczysz matowe lody i bedziesz miec 50+ ataku.
Z czarowanym na G1 bedziesz wiecej bił, wiecej codziennie czytaj KU, M7 to dopiero dobra polowa.

odejdzztegodomu, dnia 05 Maj 2013 - 10:01, napisał:
Czyli na 75 jak założe trute to mogę spokojnie bić?

Tak, taka truta Ci wystarczy. Jest w miarę, gorszymi sie bilo :>

Opublikowano

Fms nie jest aż taki zły , lepiej spróbuj wbić do kozaków/wisiora bon na kryta .

Szamance kup antyka +10um 6/8/12 inta

805491408806070489277.png

Opublikowano

Postaraj się wbić 75lv, jak będziesz bił trutą to zobaczysz efekty. Buff może być, postaraj się włożyć do jakiegoś itema 10 na krytyczne uderzenie.

Opublikowano

Fms nie jest aż taki zły , lepiej spróbuj wbić do kozaków/wisiora bon na kryta .

Szamance kup antyka +10um 6/8/12 inta

I co mu da 10 um na szamance
Opublikowano

tym fmsem nie ma dużego sensu bić metków..

wbij 75 i do lasu,bo na 75 bic metki mordu to troche glupi pomysł

dsa

Opublikowano

tym fmsem nie ma dużego sensu bić metków..

wbij 75 i do lasu,bo na 75 bic metki mordu to troche glupi pomysł

Głupi pomysł? Drop jest piękny, kamyki lecą aż miło.

Dobij ten 75lv załóż trutke, buff aby z 35% miał, wierzchowca załatw, no i biologa oddawaj jak najszybciej.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Po co mi truta 35+ śr skoro 4-7% średnich to tyle co nic. No właśnie chciałbym ten 75 wbić, ale nie wiem czy teraz wbijać czy może jak już zrobię militara? Biologa oddaje jak mogę od tygodnia, ale dopiero przyjął mi 4 zęby. Chciałbym kupić dzika wojennego, bo te 20% potwory to sporo, ale on u nas kosztuje ok. 200kk, a to sporawo i pierw te 200kk pasowałoby zarobić na tych metinach. Myślałem też, że jak wbije 75 to iść na metki do lasu i dropnąć rękawice.

E9mwj60.png

Opublikowano

Jak dla mnie metka możesz bić, tylko po respie koniecznie odchodzisz, wybijasz duszki i respa i znów bijesz.

Jeżeli chcesz płynnie bić to na pewno :

-Ostrze i strach G/P

-FMS śr 45 / truta tą co masz

-Stal +8/9

-Bony na diabły

-Branza z 1,5k / 2k hp

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Najważniejsze byś respy wybijał bo potem ci najeb*e ci ich 7, końcówka metka i lipa, nie uciągniesz.

Zaopatrz się w wyższy poziom czarowanej i ochronki/strachu. FMS (ew. na 75 truciak) z dobrymi sr.

Bony na to co z metka będzie wylatywało. Jakbyś wsadził kd potwora to by było fajnie i (chyba) bon na diabły działa na resp z metka morderstwa.

Czytaj ku i się nie poddawaj.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Cześć. Mam sure WP 71 lvl, biolog na zębach, czarowane M7, czarowana M5, strach M2, wir 17 i bojowiec(15 lvl konia, robie codziennie) eq:

- stal 5b(10 do pż, 1k hp) kd +3,

- fms +9 sr 28 kd +3, na 75 mam trutke +6 sr 32 kd +4,

- lwia tarcza +9 10% blok

- wyzywka +9 (rozglądam sie za rogowym +7)

- ebo +9(do odpalania mam lezki +7 3x nieb. łzy wsadzone)

- skórzane kozaki 1,5k hp

- złoty wisior 1,5k hp

- srebrna +9

buffy po 24%. Co muszę zrobić, żeby był sens bicia tych metinów w jakimś normalnym tempie? Szukam dzwonka, złotych kolczyków dla buffa i codziennie czytam ku z marnym efektem.

Napewno musisz zrobić biologa na swój lvl żeby mieć lepszego dmg , trutke masz dobrą ważne żeby kd potwora było +4 reszta to zielone poty i buffy na krytyka.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...