Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] citadela feat kuba

aci32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie konfy?I jakie wypo trza mieć aby ubić kube z x1 citadela (pp,wypo,formacje,:) Nagradzam lajkami :p

Opublikowano

1.) Tytuł powinien chyba brzmieć citadela vs. kuba (jak już chcesz pisać po angielsku).

2.) Cytadela ma za mało wg mnie laserów żeby położyć kube na solo.

3.) Jak już tak bardzo chcesz to na dwóch konfiguracjach zrób full lf-4 na statku i na dronach, a w generatorach po 20 osłon bo-2. (DWIE TAKIE SAME KONFIGURACJE)

4.) Co do formacji to polecam żółwia/ćme+serce.

5.) PP to chyba standardowo 24 do grubych laserów :)

Opublikowano

1.) Tytuł powinien chyba brzmieć citadela vs. kuba (jak już chcesz pisać po angielsku).

2.) Cytadela ma za mało wg mnie laserów żeby położyć kube na solo.

3.) Jak już tak bardzo chcesz to na dwóch konfiguracjach zrób full lf-4 na statku i na dronach, a w generatorach po 20 osłon bo-2. (DWIE TAKIE SAME KONFIGURACJE)

4.) Co do formacji to polecam żółwia/ćme+serce.

5.) PP to chyba standardowo 24 do grubych laserów :)

Wszystko ok ale:

ad4) ćma na kubikona? Pierwsze słyszę, Jeśli chodzi o formacje na kubika to romb serce lub krab

ad5) PP, tutaj to tylko profil na osłonki i na technologie osłon wystarczy + rakietologia i inne, Grube lasery nie działają na alieny jak już chcesz bonus dmg na alienki to rozwiń tajniki polowania na maxa.

Osobiście uważam że lepiej Ci te kubiki bedzie bić Aegisem a nie cytadelą.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wszystko ok ale:

ad4) ćma na kubikona? Pierwsze słyszę, Jeśli chodzi o formacje na kubika to romb serce lub krab

ad5) PP, tutaj to tylko profil na osłonki i na technologie osłon wystarczy + rakietologia i inne, Grube lasery nie działają na alieny jak już chcesz bonus dmg na alienki to rozwiń tajniki polowania na maxa.

Noo teraz jak to czytam to i ja się zastanawiam o czym myślałem pisząc o ćmie : )

A co do PP to jak idziesz w grube to musisz zrobić osłonki+więcej szkód idzie w osłony i o to mi chodziło. Nie pisałem o rakietologii itp bo wg mnie jak się nie ma minimum 24PP to wtedy możesz zacząć rozwijać te umiejętności.

Opublikowano

Jeśli chodzi o profil to myślę że standardowo rozwinięty profil na osłony ( bańka i te tarcze ) na kubika powinny wystarczyć

manewry unikowe , tajniki polowaania , rakietologia i inne to tylko dodatek do tego. Nie trzeba mieć dużo PP aby samemu kubika uciachać

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wszystko ok tylko nie rozumiem po co cytadela na cubiki? O wiele lepiej bije sie aegisem

Każdy ma swoje upodobania ;) Osobiście też wolę Aegisa do kubików ale cytadelą też tragedii nie ma ;)

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...