Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Hero Zero Bot PL, HZCrusher Crack BY Errør218

Hobis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I z tego co widać nawet się nie potrudził na własne ss tylko z filmiku z YT. Ale Bocik dobry choć mam małe z nim problemy tzn wyskakuje mi błąd nieznany: errRemoveGameCurrencyNotEnough.

bez linków

Opublikowano

Włączyłem i w 1 dzień ban.Może dlatego że te pojedynki i kupowanie energii miałem.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

I z tego co widać nawet się nie potrudził na własne ss tylko z filmiku z YT. Ale Bocik dobry choć mam małe z nim problemy tzn wyskakuje mi błąd nieznany: errRemoveGameCurrencyNotEnough.

nie masz tyle monet albo oponek ;)

i jak nie ma ssow z bota wystarczyn otworzyc spoiler

Włączyłem i w 1 dzień ban.Może dlatego że te pojedynki i kupowanie energii miałem.

nie ja mialem inne postacie wl i bylo ustawione wszystko co bylo mozliwe 4 dni chodzilo i nic.

fakt ze mialem tam wykupione oponki

12345ab.jpg

Opublikowano

Bot to cud malina! Ale niestety wprowadzili nową wersję w grze i kilka innych rzeczy i pytanie czy ma ktoś już może zaktualizowaną wersję bota? Bo bynajmniej mi nie chce zaktualizować, gdyż wyskakuje błąd URL.

bez linków

Opublikowano

Bot to cud malina! Ale niestety wprowadzili nową wersję w grze i kilka innych rzeczy i pytanie czy ma ktoś już może zaktualizowaną wersję bota? Bo bynajmniej mi nie chce zaktualizować, gdyż wyskakuje błąd URL.

musisz wejsc w plik HZcrusher i tam odszukac taka linijke

<ClientVersion>62</ClientVersion>

i 62 zmienic na 63 i wszystko dziala ;)

jak pomoglem mozesz dac lg219p.jpg

12345ab.jpg

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, bo bot po wykonaniu 1 misji sam się wyłącza. Ściągnąłem dzis oficjalną wersje z ich strony. Ktos tez tak ma?

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, bo bot po wykonaniu 1 misji sam się wyłącza. Ściągnąłem dzis oficjalną wersje z ich strony. Ktos tez tak ma?

oficjalna strona bota, mozna tam pobrac bota lecz nie jest po polsku i wyl sie co 5 min, trzeba wykupic konto darczyncy za okolo 10Euro wtedy mamy dostep do pelnej wersji

a crack dziala normalnie

12345ab.jpg

Opublikowano

Czyli za darmo sobie nie pobocimy?? Trzeba kupic konto darczyncy zeby bocic?

przecierz jest napisane ze jest crack, jezeli oryginalny by dziala to po co by mial byc crack ??

tu masz cracka ^^

http://adf.ly/OTadT

12345ab.jpg

Opublikowano

ty a mozna tak bana dostac za tego bota bo ja uzywam go od 1h i smiga .. bez zastrzezen zadnych.. pro bocik bo kumpel nw czy go uzywac bo szkoda mu konto 200 lvl ? jak sadzicie ?

Opublikowano

ja uzywam na 250+ na pl3 i jak narazie nic :)

ale nie uzywam wszystkich funkcji, tak jak napisalem w temacie

12345ab.jpg

Opublikowano

Dzisiaj była aktualizacja klienta gry :(?, wiadomo kiedy można się spodziewać update do bota ?

@edit

Wystarczy zmienić linijkę w hzcrusher.xml - z clientversion 63 na 64

+kam się

chłopaki :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...