Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT] Play4Masakra [DEDYK] [LIFEMC] [LWC] [EXP Z STONE] [ZAPRASZAMY]

dawidek951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny ale nie dedyk :P

bo to jest podstawowe IP z Ownserwer ;]

aby byl dedyk trzeba miec Domene jak dobrze pamietam

Zakład że dedyk

:angry:

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Imię: Kamil

2. Wiek : 15

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ jestem ogarnięty i nie Hejtuje

4. Czy masz TS3: Tak

5. Nick z MINECRAFT: bartek0163

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Zobaczymy :)

7. coś o sobie: Jestem ogarnięty, lubię grać na serwerach KM I na pewno go zareklamuje ;)

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: 2lata

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: Nie prowadze, ale mogę założyć

10. Ile dziennie grasz w minecraft: Jakieś 3-4h
Opublikowano

1. Imię: Szymon

2. Wiek : 14

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ lubie grać na takich serwer w stylu KM. Bduję ładnie , nie używam hacków.

4. Czy masz TS3: TAK

5. Nick z MINECRAFT: CzitosPL

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Jak zajdzie potrzeba ;p

7. coś o sobie: Nazywam się Szymon mam 14 lat i lubię piłkę , oraz ang.

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: Około 1,5 roku jakoś tak od 1.1_01 beta

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: http://www.youtube.com/user/Cornet435

10. Ile dziennie grasz w minecraft: 1-2h

Opublikowano

1. Imię: Grzesio

2. Wiek : 15

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Rozmawiałem z włascicielem na gg i próbowałem mu pomóc w stworzeniu serwera.Lubię mc i myślę ,że gra z ludźmi na takim serwie będzie fajna :)
4. Czy masz TS3: MAM

5. Nick z MINECRAFT: ViVatek

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??:Nie

7. coś o sobie: Lubię minecraft,gram już sporo w tę grę i ogólnie lubię grać z ludźmi

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: W minecraft gram około dwa lata od wersji 1.8

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego:Nie
10. Ile dziennie grasz w minecraft:3-4h w normalne dni ,a w weekendy/święta o wiele więcej.
Opublikowano

1. Imię: Radek

2. Wiek : 17

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Lubie współpracować z ludźmi cieszyć się zabawą

4. Czy masz TS3: Mam

5. Nick z MINECRAFT: Muniez

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Komputer nie pozwala
7. coś o sobie:Mam na imię Radek. Mam 17 lat nie pale od 17 lat. :) Jestem spokojny i rozgarnięty. Lubie poznawać nowe znajomości. Na co dzień zajmuję się pisaniem stron internetowych. Uczęszczam do Technikum Informatycznego

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: w mc od 1.8.1 mogę się mylić
9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jeżeli tak to podaj linka do niego:Kanał na YT posiadam tylko do subów ewentualnie nagrywam sporadycznie coś z PHP.
10. Ile dziennie grasz w minecraft: Zalezy od moich chęci od godzinki wzwyż :)

hcq0.png

Opublikowano

Zakład że dedyk

:angry:

To nie jest dedyk ;)

Przedstawiam cytat z wikiepedi :P

Serwer dedykowany (wydzielony) - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny. Taki typ serwerów wykupują głównie firmy oferujące usługi internetowe, np. poczta, serwery, strony www, radia internetowe, TV internetowe, czat i dowolne inne aplikacje, hosting.

Podanie na kwadratową

1. Imię: Marcel :P
2. Wiek : 13
3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Admin mnie zna :D więc wie że jestem dobry i nie griefuje ^.^
4. Czy masz TS3: Nie mam :(
5. Nick z MINECRAFT: greenwoodpolish
6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Nie
7. coś o sobie: Hmmm... interesuję się programowaniem a dokładniej html/css/php itp.
8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: Gram od wersji 1.2.5
9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: Nie prowadzę.
10. Ile dziennie grasz w minecraft: Różnie :P
Opublikowano

tka dodany ;) , to jest dedyk tylko ze mamy problem z hostingiem i ip pod nazwa serwera nie chce dzialac ;/ i temu wzielismy ten

Opublikowano

1. Imię: Mateusz

2. Wiek : 16

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ lubię sobie czasem pograć w MC na jakimś ogarniętym serwerze. Szukam właśnie takiego w Typie kwadratowej masakry.

4. Czy masz TS3: Niestety mam.

5. Nick z MINECRAFT: mat1

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Odcinki no może nie, ale urywki gry mogę - jeśli będzie coś ciekawego, z resztą zobaczę. Może jakieś poradniczki czy coś.

7. coś o sobie: Mogę powiedzieć, że chodzę do 3 gimnazjum oraz mieszkam w Toruniu. Moim zainteresowaniem jest Motoryzacja.

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: W Minecraft'a gram no już parę ładnych lat, lecz niestety z przerwami. Myślę, że będzie to od 1.4

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: Prowadzę, ale na razie tam nic nie ma ciekawego. Testuje jakość filmów. http://www.youtube.com/user/MatthewPlaying

10. Ile dziennie grasz w minecraft: Jak znajdę czas, to może 3, lub ponad godzin.
Opublikowano

1. Imię: Paweł

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Jestem Ogarnięty , Mam mikrofon, Znam się na Minecraft'cie (Parkour, Redstone, pvp ;)
4. Czy masz TS3: Tak

5. Nick z MINECRAFT: Dedazen

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Pewnie ;d

7. coś o sobie: Mam na imię Paweł. Mam 14 lat Uwielbiam Kolarstwo.

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: Gram od wersji Alpha 1.1.2

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: youtube.pl/mrwwe9912
10. Ile dziennie grasz w minecraft: 3-5 h

341632-pawico234

Opublikowano

1. Imię: Marcin

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : A czemu nie ? :>

4. Czy masz TS3: No ba że mam

5. Nick z MINECRAFT: Marcinosa

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Nie. Nie mam konta na yt.;<

7. coś o sobie: Lubię grać w minecraft o.O

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: Chwile , od 1.2.2.4 alpha :)

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: Nie

10. Ile dziennie grasz w minecraft: A to zależy ;) jak szkoła to krócej jak weekend to dłużej :)
Opublikowano

1. Imię: Sebastian

2. Wiek : 13 Lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Potrafię budować (Funkcjonalnie, czy ładnie? Nie koniecznie, lecz się staram). Zawsze w zakresie swoich możliwości staram się pomóc graczom jak i administracji. Bardzo lubię takie serwery ponieważ na takich serwerach liczy się współpraca.

4. Czy masz TS3: Tak.

5. Nick z MINECRAFT: SebQu

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Jeżeli będę miał z kim, to tak. :)

7. coś o sobie: Mieszkam w dziurze na Dolnym- śląsku, interesuje się informatyką jak i muzyką, zamierzam nauczyć się grać na gitarze i aktualnie gram na drumli (Jaw harp).

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: Od jakiej wersji to niestety nie pamiętam... pamiętam tylko że było to jak jeszcze działała winda wodna i jak się robiło "Boostery" z wagoników. Wydaje mi się że około pół roku.

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego: Posiadam, lecz jakoś ostatnio straciłem wenę do nagrywania (Nie mam z czego po prostu). Lecz mam nadzieje że znajdę kogoś na tym serwerze do wspólnej gry oraz nagrywania. Link masz w spoilerze w sygnaturce. :)

10. Ile dziennie grasz w minecraft: Różnie, zależy jaki dzień, ile mam czasu no i na jaką grę mam ochotę lecz... na pewno dużo. :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Nie mogę wbić wpisuje /login mojehaslo i Logowanie nie udane ._.

Opublikowano

1. Imię: Tomasz

2. Wiek : 13

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Lubie serwery typu KM, chciałbym zagrać, widzę, że ogarnięty serwer

4. Czy masz TS3: TA

5. Nick z MINECRAFT: minecraftr

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: chciałbym, ale mam słaby komp :(

7. coś o sobie: Jestem chłopakiem, jestem niekiedy dowcipny.Interesuje się piłką nozną, lubię też grać w piłkę nożną. Jak lubie piłkę, to musze mieć też ulubiony zespół i piłkarza, więc to jest Real Madryt i Cr7[Cristiano Ronaldo]

8. Ile grasz w minecraft i od jakiej wersji: 2,lata, od 1.6 bety

9. Czy prowadzisz kanał na yt? Jezeli tak to podaj linka do niego:mam, ale nie mam filmów

10. Ile dziennie grasz w minecraft:2-4h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...