Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 30lv na Metin2PL?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym sobie ulepszyć eq i do tego celu chce wykorzystać zmianki i bodzie(dostajemy na 20,30lv).Sęk w tym,że strasznie nudno i monotonnie się expi takie postacie.Próbowałem też expbotem z kamermoda,ale on nie jest dobry(zamiast expić w wyznaczonym miejscu,to porusza się po całej mapie).Posiadam konto 62lv SURA WP i Buff 50lv(więc muszę dobić 20lv samemu,żeby zrobić pt i expić dalej postacie np. w v2).Prośba,podalibyście jakiś tut,albo doradzili(nie wiem zrobić jakieś znowu inne konto i nim expić boty?),bo nie chce poświęcać niewiadomo ile godzin,na expienie w sumie nie potrzebnych kont.Za pomoc idą lajki,pozdro.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Na kamermodzie.

-ogarnij sobie eq +6

-ustań w miejscu gdzie jest dużo mobów

-włącz waithack, mobberhack, autopot i autorevive (auto pickup też można ;d)

W m1 wbij 18lvl, ogarnij tygrę oraz pajęczą włócznię +6 i leć na dzikusy.

30lvl w 2-3godziny

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

w sumie dobry pomysł,ale doradź,gdzie są dobre spoty chunjo,shinshoo w m1/m2(gram w jinno na Solar i jest za dużo ludzi)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Jeśli chcesz szybkiego, bezbolesnego i fachowego wbicia lvl - kup M2bob'a.

Pieniądze zwrócą Ci się po ewentualnym, późniejszym sprzedaniu konta.

Opublikowano

A czy czasem w modzie nie ma takiej funkcji jak "atakuj w obszarze beta" ? bo coś mówiłeś ze bot lata po całej mapie ;p , nie wiem bo nie testowałem tej funkcji ale jeśli chcesz żeby bot nie latał Ci po całej mapie to idź w takie miejsce gdzie sie szybko mobki respia, wt5edy bot bedzie latał w obrebie tego obszaru gdzie go postawiłeś ;p ale Ci powiem ze jak puścisz tak bota ( z auto moberem) to czasem mozesz bana dostać;p lepiej puścić bota bez auto mobera żeby sam latał po mapce;p
A jeśli chodzi o miejsca gdzie masz expic postać, szukaj takiego miejsca gdzie nie ma ( w M2) łuczników, w każdym królestwie w m2 są takie miejsca gdzie nie ma łuczników a są inne moby ( nie pamietam teraz nazwy, chyba dzicy słudzy) bo albo mi się wydaje albo bot szybciej sie expi jeśli nie ma łuczników, bo nie musi latać indywidualnie do każdego łucznika i go zabijać, bo inne mobki do ciebie przylatuja i atakujesz całą grupe;p

Opublikowano

Do takiego expienia nie potrzeba żadnych botów.. Załatwiasz sobie eq +7/8 i tylko expisz nie przejmując się misjami. W m1 do 10 poziomu, potem w m2. Na zaprzysiężonych do 14/15 lvl i ciągle dzikusy. Załatw sobie kolege lura, albo niech sobie zrobi noob char do lurowania i tyle. Ogarniasz spot i tak expisz. Szybko idzie, bo sam tak szamanowi wbiłem 30 poziom grając zaledwie godzine dziennie ? w jakieś 3/4 dni ? ( wykonując misje )

Opublikowano

Lepiej zrobić tak jak mówi EngraveR, wykupić tego M2Boba i puścić pare botów. Za jednym razem, przy dobrych wiatrach wbijesz 3-4 posacie z 30 lvlem. Ale jak ne masz hajsu, to lepiej na tym kamermodzie śmigać lub jak Ci się chce to sam exp. :-)

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

Opublikowano

Możesz też zmotać sobie darmowego PD na 3h, wystarczy, że ktoś Cie zwerbuje do gry i dostajesz takowy na postać (ściągany PD) :)

Opublikowano

ja robie tak że mam postacie 30lv

ustawiam bota jest opcja żeby nie chodził po mapie
daje do pt tak z 3 postacie 1lv i zostawiam postać
na 25lv robie eq +5 i odpalam 3 boty 25lv
dropią mi kawałki klejnotów do 30lv i od nowa expie nowe postacie
30lv kiedyś wykorzystam na FishBoty ^^

Opublikowano

hmmm up nawet niezly sposob ale przeciez mozna ustawic jakos aby wplacaly exp na gildie i ciagle kk dropily :D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

dziękuje wszystkim za pomoc,to co mi się przydało zalajkowałem.Co do innych to weźcie czytajcie ze zrozumieniem,specjalnie napisałem,że nie chce poświęcać dużo czasu na expienie postaci do bonów ;) DO ZAMKNIĘCIA,wszystko zostało wyjaśnione,pozdro.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...