Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Działający ElfBot na Win7 pod tibia 8.6

Aperture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Więc szukam ElfBota działającego na Windowsie 7 pod tibie 8.6, mam wersje 64 bitową i wcześniej ElfBot pod Tibie 8.54 mnie nei działał, prosiłbym o szybką pomoc.

Opublikowano

Kiedy wyszedl elf bot pod tibie 8.6 to nie bylo jeszcze w planach windowsa7 wiec nie wiem czy znajdziesz to czego szukasz ... Uzytkownik - Szyder1211 na moje oko ma podobny problem moze w jakis sposob pomozecie sobie i dojdziecie do stosownego rozwiazania sprawdz temat - http://www.mpcforum.pl/topic/934795-problem-elfbot-crack-evolution-nie-wlancza-sie/#entry7264402 (typek nie moze crackowac elfa na laptopie a na kompie mu dziala pewnie na lapku ma windowsa7/8 dlatego mu nie dziala) jesli chcesz oczywiscie moge ci wstawic mojego bota z crackiem pod tibie 8.6 co dzialaja mi bez zarzutu ale ja mam windows XP ;)

Opublikowano

Witam,

Więc szukam ElfBota działającego na Windowsie 7 pod tibie 8.6, mam wersje 64 bitową i wcześniej ElfBot pod Tibie 8.54 mnie nei działał, prosiłbym o szybką pomoc.

A próbowałeś tego elfbota uruchamiać z zgodnością xp?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

ustaw zgodnosci z windows xp SP3 i uruchom jako administrator

jak to nie dziala to moze masz virusa a nie elfbota.

ja mam na chomiku dzialajacego elfa + crack.

nick na chomiku Hobis18

12345ab.jpg

Opublikowano

Kiedy wyszedl elf bot pod tibie 8.6 to nie bylo jeszcze w planach windowsa7 wiec nie wiem czy znajdziesz to czego szukasz ... Uzytkownik - Szyder1211 na moje oko ma podobny problem moze w jakis sposob pomozecie sobie i dojdziecie do stosownego rozwiazania sprawdz temat - http://www.mpcforum.pl/topic/934795-problem-elfbot-crack-evolution-nie-wlancza-sie/#entry7264402 (typek nie moze crackowac elfa na laptopie a na kompie mu dziala pewnie na lapku ma windowsa7/8 dlatego mu nie dziala) jesli chcesz oczywiscie moge ci wstawic mojego bota z crackiem pod tibie 8.6 co dzialaja mi bez zarzutu ale ja mam windows XP ;)

Też mam lapka, a byłbym wdzięcny jakbyś udostępnił swojego, o ile możesz :D

ustaw zgodnosci z windows xp SP3 i uruchom jako administrator

jak to nie dziala to moze masz virusa a nie elfbota.

ja mam na chomiku dzialajacego elfa + crack.

nick na chomiku Hobis18

Dzieki ale na chomiku już się za dużo razy zawiodłem, a wirusa nie mam bo skanowałem i kasperskim i avastem i systemowym...

A próbowałeś tego elfbota uruchamiać z zgodnością xp?

Próbowałem uruchomić ze zgodnością i to każda, ale nic nie idzie...

Opublikowano

Tylko że u mnie w tym obecnym (Który działał na komputerze stacjonarnym Win XP) nie ma ani jednego wirusa, i nie było na Kasperskim, Avascoe, TrendMicro, McAfee, Pandzie i Nortonownie... A tam wykrywa na każdym prawie z tych wymienionych...

Opublikowano

Pobrałem, oba przetestowałem w trybie zgodności i jako administrator, wyłączyłem antywirusa żeby nic nie zlikwidowało, a nadal nic, odpalam i odpalam, a tibia włączona, loader.exe włączam i nic, zupełnie nic...

Opublikowano

Ani tak, ani tak, nawet nie z crackowany nie działa, a tak to ani na zwykłym, ani na zgodności nie działa ... Nadal szukam pomocy w tej sprawie !

Opublikowano

ciezko jest cos poradzic jak sie tego nie widzi.

jezeli masz frameworka i dobrego bota, wylaczone zapory i antywirusy, ustawiasz zgodnosci i odpalasz z konta admina/jako admin, to musi dzialac.

moze masz cos z systemem jak masz pirata to mozesz miec wybrakowanego, ja kiedys pobralem jakiegos i nie bylo w nim menagera zadan.

jezeli masz oryginala to sproboj go przeinstalowac moze to pomoze.

12345ab.jpg

Opublikowano

Mam oryginała, miałem 2 razy przeinstalowanego i nigdy nic nie dawało, a tak z wszystkim zrobionym i tak nie działa, nawet zaporę systemu wyłączyłem.

• 7 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Chętnie się do tematu dołączę. Tibie odpalam normalnie i wszystko ok, ale jak chcę włączyć loadera (trial) to nic się nie dzieje, zupełnie nic. Jeżeli wchodzę przez cracka to wyskakuje mi couldnt find elfbot ng registration window, please try again.

Win7 / 64bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...