Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

exp wojem 61

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak długo trzeba expić zeby wbić wojem body z 61 do 70lvla w v2 na szponach z buffem biorę około 6-9 grupek + mógłbym załatwić PD z IS na 7 + mam ze szkyni ucznia na godzine tą miksturkę + mam ze szkaty wodza na godzine.

Kolejne pytanie czy te PD się zzumują i bedzie 150% expa?

I ostatnie pytanie, bo mam również ks lidera i czy jeśli bym był sam z buffem w PT i z ksiązką założoną to byłby lepszy exp czy gorszy?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Z PD myślę, że w tydzień byś śmiało wbił te 9lvli.

PDki się sumują (na 99% ;p)

Exp będziesz miał gorszy, tracisz dokładnie 8% wbijanego expa. (12 podstawowe 30 z ks lidera=42%, exp na pół = 50%)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Dzięki, ale potrzebuje jeszcze potwierdzenia że pd mogą się zsumować ;d

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Witam,

Jak długo trzeba expić zeby wbić wojem body z 61 do 70lvla w v2 na szponach z buffem biorę około 6-9 grupek + mógłbym załatwić PD z IS na 7 + mam ze szkyni ucznia na godzine tą miksturkę + mam ze szkaty wodza na godzine.

Kolejne pytanie czy te PD się zzumują i bedzie 150% expa?

I ostatnie pytanie, bo mam również ks lidera i czy jeśli bym był sam z buffem w PT i z ksiązką założoną to byłby lepszy exp czy gorszy?

1. To zależy ile dziennie grasz , lecz myślę że w 5-6 dni wbijesz

2.Tak będzie 150% expa

3.Tak,ale dopiero po pewnym czasie . (ok. 3-5h)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Co wy, ja od 61 do 68 expiłem mając event 50% + pd z lasu i w 6h wbiłem ten 68, a potem w 8h bez pd wbiłem od 68 do 70 70%. Brałem 6-8 grupek i od 68 do 70 expiłem z buffem z ks lidera a potem bez na równo.

E9mwj60.png

Opublikowano

Dzięki wielkie, a czy pająki w v3 to to samo co w v2? te w v3 są silniejesze?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Z tego co słyszałęm exp jest taki sam a pająki w v3 są troszkę silniejsze ale ja ci polecam expić w v2 ja z pd od 61 do 69 w 7h expa więc na luzie wbijesz 70 jak będziesz miał 150% expa . W kilkanaście h

Opublikowano

Sorry ze jeszcze zapytam, a o ile dłużej bym expił bez tego PD z is?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

No ponad tydzień albo i prawie dwa tygodnie . Dolicz sobie jeszcze szukanie spota + ksucie w mędzy czasie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

jesli masz pd-ki z lasu i z is to spokojnie ten na 7 dni ci starczy by wbic 70 ja z 61 do 75 wbijalem 6 dni mentalem na spocie tym co jest przed tym najwiekszym i dobiegalem po wybiciu go na ten po najwiekszym oczywiscie mialem bufa.

UP teraz jesli ktos wydaje na is to w 2 tygodnie 80 idzie wbic a nie nabicie paru lvl

Opublikowano

O 2 razy :P Nie no mój kolega wbił w V2 w tydzień 15lv (od 55 do 70) z PD, więc spokojnie się wyrobisz z wbiciem w 5dni ten 70.

Opublikowano

Przelicz sam ile daje Ci PD. Skoro masz PD 50% to dwa razy wolniej byś expił czyli przypuśćmy ,że Tydzień. Możliwe ,że półtora.

Tak PD się sumują. Testowane i potwierdzone osobiście :)

Opublikowano

Exp będziesz miał gorszy, tracisz dokładnie 8% wbijanego expa. (12 podstawowe 30 z ks lidera=42%, exp na pół = 50%)

Jeśli bił by na podział poziomu to exp nie dzieli się na pół. Dostawałby większość expa.

592041432922042226939.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...