Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer pod dzisiejsze gry

Fąfel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Prosiłbym ludzi którzy sie znają na podzespołach komputera o złożenie kompa do 3000zł . Dodam coś od siebie

Karte preferuje Sapphire Radeon HD 7850 1GB , slyszałem że bardzo dobra

Procesor podobny do i5 2500k lecz może być inny i tanszy ponieważ nie jestem napalony na podkręcanie

kostki ram z 8GB

Jeszcze prosze żeby w zestawie znalazł sie monitor , do 22"

obudowa byle jaka , byle by miala więcej wejść USB niż 2

Na rozbudowe w późniejszy etapie jestem nastawiony na technologie Inter więc płyta jakaś dobra pod Intela , lecz jeżeli ktoś ma propozycje może cos napisać o procesorach AMD , lecz jak mówiłem , preferuje Intel .

Dysk twardy do 500GB , nie musi byc więcej : http://techplanet.pl/produkty/dyski-twarde/seagate-barracuda-500gb-sata3-st500dm002,24346.html , słyszałem o tym lecz nie jestem znawcą podzespołów .

To tyle , czekam na opinie innych osób

Jeszcze jedno , jeżeli można to gotowe zestawy składac na Morele.net albo techplanet.pl

Opublikowano

Nie wiem czy byłby to dobry wybór , zmienić karte na Sapphire Radeon HD 7850 , wyjdzie taniej i dołożyć do i5 2500k

Opublikowano

Ale po co Ci tak słaba karta w tym budżecie, ją można do 2k dawać. 3350p spokojnie starczy do każdej gry na ultra, a 7850 już niekoniecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...