Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] O co chodzi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A masz zaporę systemu windows włączoną? Jeżeli tak to wyłącz i spróbuj ponownie. A jak nie to pobierz na nowo clietna z wyłączoną zaporą i anty virusem. Powinno pomóc ;)

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Opublikowano

Zrób "skan dysku C "

W czym to ma niby pomóc? Ale niech Ci będzie zrobie. Jak skończy dam edita..

W tym czasie czekam na inne propozycje.

@BEZ SPAMU

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Co dzieje się jak klikniesz 'OK' ?

Próbowałeś uruchomić jako Administrator ?

Nic, poprostu napis znika ale nadal nie można wejść. Tak, ale to nic nie daje.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Wiele serwerów choćby AvalonMt2 nie sa kontatybilne z 8 może w tym tkwi problem ??

Grałes wcześniej na Windows 8 w tego priva którego teraz nie możesz odpalić ??

Zaproa Windows dodaj ten priv jako wyjątek ...

Spróbuj zainstalowac go na innej partycji ...

Dowiedź się na forum czy ktoś ma problemy z privem na Windows 8 , jeżeli tak ktoś może już doszedł i lepiej Ci poradzi

Opublikowano

Wiele serwerów choćby AvalonMt2 nie sa kontatybilne z 8 może w tym tkwi problem ??

Grałes wcześniej na Windows 8 w tego priva którego teraz nie możesz odpalić ??

Zaproa Windows dodaj ten priv jako wyjątek ...

Spróbuj zainstalowac go na innej partycji ...

Dowiedź się na forum czy ktoś ma problemy z privem na Windows 8 , jeżeli tak ktoś może już doszedł i lepiej Ci poradzi

Tutaj kolega zadał Ci bardzo istotne pytanie na które nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

,,Czy grałeś wcześniej na Windows 8 na tym serwerze?" Jeżeli zmieniałeś system i na tamtym działało bez zarzutów to tkwi to w kompatybilności gry z systemem.

Opublikowano

,,Czy grałeś wcześniej na Windows 8 na tym serwerze?" Jeżeli zmieniałeś system i na tamtym działało bez zarzutów to tkwi to w kompatybilności gry z systemem.

Grałem na 7 i dobrze chodziło.. Zmiana na 8 = problemy.. Wiem że da się to naprawić tylko nie wiem jak.. i prosze was nie spamujcie mi o zmiane windowsa..

Takie PRoblemy to Się pisze na forum servera

Myślisz że nie pytałem?! Już 2 miesiące czekam na odpowiedź i co?.. Weź pomyśl.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Chciałem pograć w imetna aktualizowałem klienta i takie coś:

http://iv.pl/images/42508123608376521649.png

-Mam wyłączonego antywira.

-Sterowniki zaaktualizowane.

-Pobierałem pare razy i nic nie dało..

Kliknij prawym przyciskiem myszy na właściwości metin2.bin czy jakoś tak i spróbuj ustawić kompatybilność z Win XP, jeżeli masz taką opcję. Jeżeli to nie pomoże, to niestety musisz poczekać na kompatybilnego klienta, albo zgłosić się do Administracji serwera. Pozdrawiam

Opublikowano

Kliknij prawym przyciskiem myszy na właściwości metin2.bin czy jakoś tak i spróbuj ustawić kompatybilność z Win XP, jeżeli masz taką opcję. Jeżeli to nie pomoże, to niestety musisz poczekać na kompatybilnego klienta, albo zgłosić się do Administracji serwera. Pozdrawiam

Nic nie pomaga na foum cały czas spamuje tym i nic.. oni nie zrobią kompatybilnego klienta na win 8...

x2pt.png

Don't be shy | Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...