Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Falszywa ilosc graczy na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zna ktos moze plugin, ktory pokazuje fałszywą ilosc graczy na serwerze? Chodzi o to, ze np jest 10 graczy na serwerze, a w menu gdzie sie wbija na serwer pokazuje np 23, zna ktos taki plugin?

Opublikowano

Plugin FakePlayers :P

Ten plugin tworzy falszywych graczy na TAB list, ale w menu server list nie pokazuje

Opublikowano

Chyba takiego pluginu nie ma ale poszukam ;) a tak z ciekawości po co Ci taki plugin ?

Farciarz666_eune_110_1_logo.png

Spalam blanta, myśleć zaczynam, pusta łepetyna wypełnia się w rymach
Spalam blanta, mija chwila, czuję się wolny jak ptak i wolny jak ślimak

~Arab

Opublikowano

Przepraszam, że już odświeżam.

To zna ktoś taki plugin? Lub jest wstanie zaktualizować sam Chguser?

Opublikowano

on chce zeby pokazywało mu że gra 30 osób a tak naprawde z 4 osoby grają a po to mu jest że potem lepiej zareklamować serwer bo jak jest 4 graczy nikt nie wbije a jak jest te 30 to już wbiją :) ja nie znam tego pluginu a przydał by się mi

Opublikowano

Jeżeli nie chodzi o to.

Do ty chcesz, że masz:

50 slot, a jest:

50/10000000000

czy:

1000000000/50 ? ;)

Ta druga opcja

1000000000/50 ;)

Zna ktoś może? Już gdzieś go widziałem..

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu ;(

Biegasz tylko po tematach i piszesz "Nie ma takiego pluginu", "Chodzi ci że chat byłby w tym miejscu czy co?", itp., po prostu takie bezsensowne komentarze, a wiedz że JEST TAKI PLUGIN, a ja tak jak Autor tematy chciałbym go znać, bo nawet dla śmiechu można wrobić kolegę że np. ma się serwer 365/400...

Opublikowano

Dobra, to ktoś zna taki plugin? Na pewno jest taki plugin bo na nie jednych serwerach go widzialem..

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu AKTUALNEGO pluginu na bukkit.dev. Ale myślę że łatwo zrobić taki sam nowy plugin tylko trzeba w tym troszkę siedzieć.

Opublikowano

@TheCytrus!

Mam do ciebie prośbę, jeżeli do końca nie jesteś przekonany, że taki plugin jest nieaktualny to nie pisz.

@Topic

Pierwsza opcja:

50/10000000000

http://dev.bukkit.org/server-mods/fakeslots/

Druga opcja:

1000000000/50

http://dev.bukkit.org/server-mods/virtualplayers/

Oba pluginy aktualne na 1.5.2

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

@TheCytrus!

Mam do ciebie prośbę, jeżeli do końca nie jesteś przekonany, że taki plugin jest nieaktualny to nie pisz.

@Topic

Pierwsza opcja:

50/10000000000

http://dev.bukkit.org/server-mods/fakeslots/

Druga opcja:

1000000000/50

http://dev.bukkit.org/server-mods/virtualplayers/

Oba pluginy aktualne na 1.5.2

VirtualPlayers służy jedynie do testowania pluginów jeśli na serwerze nie ma graczy , za pomocą niego możesz wykonywać komendy tak jak by to robił inny gracz. A tak naprawdę tego gracza nie ma oraz nie istnieje na liście czy to pod Tab czy w menu startowym.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

haha Oszukiwanie Graczy ?? I myślisz ze ci fałszywi gracze będą kupywać u Ciebie Vipy itd. ?? :D

Żałosne ...

Nie po prostu to bardziej działa na reklamę serwera, a mi nie potrzebne, aby ktoś kupował u mnie Vipy itd na serwerze, bo i tak każdy pieniądz z vipów ITD idzie na opłacenie serwera ;)

-------

Może jeszcze zna ktoś taki plugin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...