Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry przeglądarkowe (wersja mobilna)

sebek5251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam wszelkich gier dostępnych w w wersji mobilnej (na telefon). Wszelkie kategorie. Za odpowiedzi daje like. Z góry dziękuje.

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Po pierwsze: Chodzi Ci o gry WYŁĄCZNIE na telefony, czy o takie, które działają na kompie i będą działać na telefonie?

Po drugie: Jeżeli szukasz gier wyłącznie na telefon to powiedz jaki masz system operacyjny. Ciężko będzie Nam podać tytuły bez znajomości twojego systemu ;)

Opublikowano

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/5220/

Mijasz się z celem, gry na java są to zupełnie inne gry niż te które są w przeglądarce...

Telefon nie jest idealny

Jeśli chodzi o gry mobilne na przeglądarkę to zadziała każda gra, bo już każda gra jest przystosowana do wersji mobilnych, ale na telefonach da się grać.

Nigdy nie miałem twojego, ale z graniem przez przeglądarkę będzie ciężko.

Męcząco po prostu

Opublikowano

Na jave to chyba nic sensownego nie ma... Jakbyś miał androida, albo wp to by była inna bajka.

Moim zdaniem nie znajdziesz takich gier na jave :)

Opublikowano

JA NIE CHCE GIER DO POBRANIA MI CHODZI O TO ŻE WCHODZE NA NETA PRZEZ NP OPERA MINI NA STRONE INTERNETOWĄ I GOTOWE

1367580920-U384748.png
Opublikowano

To dużo gier działa tak, np: WWE-Game, VT-Team, GF2... (.pl)

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Na fonie mozesz grac w rozne gry, polecam opere mini, ktora kompresuje w 99% dane ;D

Mozesz grac w; plemiona,grepolis, desert operation itp ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

np tiwar.pl grepolis.pl plemiona.pl blackdragon.mobi są przykładami takich gier przystosowanych do telefonów

1367580920-U384748.png
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem ze temat troszke stary ale przylaczam sie do tematu. Na moim telefonie wszystko pojdzie bez problemu (LG Optimus G). Chodzi mi o w ktore normalnie mozna na kompie wejsc ale i na smartfonie i to najlepiej poprzez aplikacje :) np tak jak maja plemiona mozna wejsc na kompie, w przegladarce na smartfonie no i przez aplikacje :) pozdrawiam, z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

@up

Sam sobie odpowiedziałeś: pójdzie wszystko bez problemu! Na takim kombajnie każda przeglądarkowa Ci powinna ruszyć...

btw. Oryginalny system czy Cyan?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

oryginalny,

Problem w tym ze co ruszy u mnie to u znajomych juz niekoniecznie wiec dlatego szukam gry ktora posiada APLIKACJE oprocz tego ze mozna grac w nia na przegladarce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...