Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grupa MPC

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym was spytać co myślicie na temat stworzenia grupy MPCforum do BFH. Stworzyłby ją jakiś gracz / użytkownik który ma dostęp do ts3 i do własnego kanału na ts (czy jak to się tam nazywa) i każdy chętny użytkownik z forum wbijałby do tej grupy. Myślę, że fajnie byłoby się spotkać w grze, pograć, pogadać. Jak wiadomo w grupie raźniej i ciekawiej. Podstawowe wymagania/zasady:

- Znajomość ortografii, żeby nie było kłótni typu "naucz się pisać" itp.

- Bycie użytkownikiem forum lub np: znajomym takiego użytkownika.

- Nie używanie wulgarnych słów, nie kłócenie się czyli ogólnie kultura musi być :)

Z góry dziękuje za przemyślenie i za opinie. (Tak, wiem jest już podobna grupa ale nieaktywna)

iuub.png

Opublikowano

Też o tym myślałem niedawno. Niestety, nie mam ts, jak kolega wyżej, używam Skype. Myślę, że spełniam kryteria ;)

Daje like za pomysł, w końcu inni gracze mieliby wyzwanie na BFH - musieliby nas pokonać, użytkowników MPC ;)

P.S. Jeśli autor się zgodzi, mógłbym stworzyć grupę na BFH, do której wszyscy mogliby swobodnie dołączyć. Kto wie, gdyby pomysł wypalił, może robilbyśmy Clan Wary ? :>

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Skype niby też może być ale jednak ts3 to o wiele fajniejsza sprawa bo jest stworzony do gier, a skype bardziej do rozmów prywatnych.

iuub.png

Opublikowano

Juz były pomysły załozenia klanu/grupy MPC w BFh , ale jak zwykle na gadaniu się tylko skonczyło.Wszyscy chcą pograc w grupie, ale nikt nie chce się podjąć założenia takiego czegoś.Myśle ze i teraz na pomyśle się to zakonczy.

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

Jestem za, nie kłócę się i piszę poprawną polszczyzną. Ale wiadomo, żeby np. spotkania były o dobrej porze, tj. od 18 w tydzień, a w weekendy od 11 i od 18. Może by też zaprosić hendela do grupy. W razie jakichś pytań czy coś, służę pomocą na PW.

Opublikowano

a tam poco nam Hendel poco jakiś youtuber nikt nie musi być sławny ważne ze najdzie się paru ludzi by pogadać i pograć a ty tam ziomek dandzio załatwiaj TS

damy rade fajnie bedzie

logoxbt.png
Opublikowano

I już teraz zaproszenia do znajomych. I niech będą ciekawe rangi,np. Uber Grenadier, Super Czołg. Zresztą serwer ts to nie problem, dandzio załatwi i nawet jutro chciałbym już gadać.

Opublikowano

Ja moglbym tez zalatwic tsa, ale mysle ze to nie wypali. Wszystko musi miec rece i nogi, charmonogramy, spotkania, najlepiej wlasny server etc.

Musimy byc zgrani a pewnie od pierwszego meczu beda spiny ,,a czemu mi heala nie dales ty.." Miales mi dac tarcze, przez ciebie padlem durniu" etc.

Ja sie na to osobiscie nie pisze, jestem w mpc racing team, wiec na to nie bd mial czasu ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Będą spiny typu: ej ty, masz czity, bo kosisz w podstawowym eq, czemu nie dałeś heala, i po co te rocket jumpy, itp.

Ale ts mozna pobrać z neta, żaden problem. Można też zrobić pokój na innym kanale na hasło. Był taki kanał z grami.

Opublikowano

Dandzio, załatw ts. Jeśli Ci się uda, połowa sukcesu za nami.

Ja, grając w BFH, nie mam spin - nie jestem idealny, sam popełniam wiele błędów, mam świadomość, że inni gracze też mogą się mylić. Nie mam wyrzutów do zespołu o to, że np. ktoś nie dał tarczy czy nie uleczył mnie w porę. Nie czepiam się stylu gry - mam własny i go nie zmienię. To jest gra, a w takim gronie podstawą jest zabawa oraz integrowanie się w gronie z innymi użytkownikami MPC. Myślę, że się zgodzicie ze mną ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Chętnie dołączyłbym :) Po to jest mikro, aby się komunikowac. Medyki chodzą jak sold albo ma mało hp albo ktos poprosi. Jesli zginąłes, a sold nie miał heala to jest to twoja wina, ze za bardzo przodu sie trzymałes i wychylałes.

Opublikowano

Myślę, że dobrze byłoby zapytać użytkowników o której wracają z pracy / szkoły aby jak najlepiej ustalić godziny spotkań. Ja spróbuję jeszcze ogarnąć jakiś serwer na którym są pustki i będziemy mogli sobie na niego wbić.

iuub.png

Opublikowano

Ogólnie po 18 mogę grać na tygodniu- weekendy: od 11 do 13 i od 17.

Opublikowano

W tygodniu, najlepiej, gdyby był to piątek, po 14 nawet. W środku tygodnia, wiadomo, nauka też jest, więc nie za bardzo - tym bardziej, że to ostatnie 2 miesiące szkoły. W weekend powiedzmy, 11-16 :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Mmm... powiedzmy, że niektórzy nie mogą grać później, bo w jakimś dniu mają urodziny czy coś. Ja z pewnością będę zajęty 18 czerwca

Opublikowano

Szykuje się ostry pubstomping. Nie lepiej po prostu pozapraszać się wzajemnie do znajomych ? Wyjdzie wam na to samo.

Ts3 to nie problem, nawet chyba dawne forum o BFH udostępnia serwer... Powodzonka.

Opublikowano

PANOWIE!!! Jest serwer ts: ts.battlefield.pl

Kanał: Battlefield Heroes z podziałem na frakcje: National i Royal. Wbijać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...