Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAYSAFECARD wot

mixer21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za psc mozna wszystko kupic jak wybierasz rodzaj zaplaty daj opcje inne i wybierz jedna z nich wsrud nich jest psc

Opublikowano

tylko ze tam jest waluta gb i euro o.O

Tak ale ci automatycznie zamienia na zł! bo ostatnio kupowałem 5,5k złota i wyszło 80 zł miałem psc za 100zł i normalnie zapłaciłem.

Opublikowano

no właśnie, waluta jest automatycznie przeliczana, więc wszystko jest ok. Można spokojnie płacić zlotówkami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tylko jak kupujesz psc to dobrze zobacz kwote jak ci przeliczy na zlotowki bo co jakis czas sie zmienia zalezy od waluty jak stoi

Opublikowano

no właśnie, waluta jest automatycznie przeliczana, więc wszystko jest ok. Można spokojnie płacić zlotówkami.

za psc mozna wszystko kupic jak wybierasz rodzaj zaplaty daj opcje inne i wybierz jedna z nich wsrud nich jest psc

Ludzie kurna czytajcie co się pisze i nie powielajcie czyiś odpowiedzi noooby.. -_-

x

Opublikowano

no tylko nie kazdy wie ze czolg premium kosztyje np: 89.80 gr a pozniej 90.20 gr. Jak ktos kupi psc za 90 zl to bedzie mial problem

Opublikowano

no tylko nie kazdy wie ze czolg premium kosztyje np: 89.80 gr a pozniej 90.20 gr. Jak ktos kupi psc za 90 zl to bedzie mial problem

hahha ? od kiedy czołg kosztuje 90 gr ?

Można kilka kodów wpisywać ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...