Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]tibia.pl bezpieczne czy nie

lubiekokswnoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym sie dowiedziec czy konkurs-tibia.pl to bezpieczny site i jezeli jest opis tam jakiegos questy / eventu czy jest to prawda.

Bo kolega mi wysłał wlasnie ten adres bo jakis tam event jest i nie byłem pewny.

Ps. jestem nowym graczem i z góry dzieki za info.

Opublikowano

Mi wydaje sie ze tibia.pl nie jest aktualizowana od dluzszego czasu ... Osobiscie radze Tibia-Wiki.net albo Tibiopedia.pl (na forum znajdziesz duzo ciekawostek oraz pomocnych informacji) najlepiej zebys poczytal jakies poradniki na temat tibii jesli jestes nowym graczem ;)

Opublikowano

W takim razie dzieki za info ;p event juz wykonany troche na ++ ;p

Pozdrawiam.

Tibia.pl ostatnio jak wchodzę to wyskakują mi komunikaty że zagrożona więc nie radzę na nią wchodzić.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

to juz przez twoje ustawienia ;p teraz wypytalem sie i tibia.pl od lat jest zaufana strona. Dzieki wszystkim za pomoc.

Tak zaufana strona , za mało w tibie grasz:) , była 10000 razy hackowana i nie wiadomo co za syf w skrypcie siedzi.

Opublikowano

w tibie moze malo gram ale wiem ze jezeli ten "skrypt" nie bedzie uzywal zadnej luki softu z twojego kompa to ci nic nie zrobi. A ja sie pytałem jedynie o czytanie o questach eventach itd. nikt ci nie kaze nic pobierac.

Opublikowano

w tibie moze malo gram ale wiem ze jezeli ten "skrypt" nie bedzie uzywal zadnej luki softu z twojego kompa to ci nic nie zrobi. A ja sie pytałem jedynie o czytanie o questach eventach itd. nikt ci nie kaze nic pobierac.

Dobra nie chcę mi się kłócić bo nie wiesz oco kaman , nie mówiłem nic o pobieraniu ale ok.;]

Opublikowano

Ja tam ostrzegam bo tibia.pl była już nie raz hakowana i kumpla hackneli. Kolega dobrze mówi, tibiawiki dobra strona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...