Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody

Sp0kojnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wgraniem modów do Wot'a. Kolega mi napisał, że mam pobrać jakieś mody do wersji 8.5 i wrzucić je wypakowane do games/wot/res_mods/ 8.5. Więc tak zrobiłem i nie chcą mi działać nie wiem czemu. Oglądałem poradniki to w nich właśnie tak robią, a nie wiem czemu mi nie chcą działać. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Może nie do tej ścieżki co trzeba wrzuciłeś te pliki. Podaj nazwy jak możesz tych modów

Opublikowano

Jeżeli masz celownik musi się on znajdować w pliku World of Tanks --> res_mods --> 0.8.5 --> gui --> flash ! Tutaj wrzucasz crosshair panel, czyli pliki do zmiany wyglądu celownika. Docelowo są to 3: arcade, sniper, strategic. Oczywiście możesz mieć więcej. Jeżeli nie masz tych plików w folderze gui i flash, nie pójdzie ci żaden mod. Jak ich nie masz, poprostu je utwórz (Nowy --> Folder --> nazwij gui --> w folderze gui zrób folder o nazwie flash i tam wrzucaj mody).

Opublikowano

Ok dzięki saaq, bo z tym celownikiem to pomogłeś, a jeszcze jak zainstalować ten skin IS-3 i mod który pokazuje nam słabe punkty w czołgach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...