Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na kule

kusy1236546

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli poda, to bug zostanie bardzo szybko naprawiony to po pierwsze.

Po drugie znając życie, to zaraz na alledrogo będzie milion aukcji, na których będzie oferowana usługa dodania do konta kulek...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co racja to racja,albo poda jak to zrobić albo .... no sory wypad. Od tego jest to forum żeby się dzielić bugami , a nie tylko droczyć ludzi " mam buga , mam buga "

Opublikowano

Okej. Udostępnia buga. Wyobraź sobie co sie dzieje - wszyscy leją z elitarnych, wyspy padają jak muchy, BP naprawia błąd w ciągu 24 godzin. I co Ci to da? Ludzie tylko perły na cadocki będą tracić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kisiel czemu sie tu dziwić? tak podrasowali te cadoki że wgl nie da sie wysp podbić

w ciągu 24h ludzie zdążą zrobić zapasy,bany dostaną tylko Ci którzy będą sie wychylać

Opublikowano

on nic nikomu nie poda zapomnijcie - z tego co obserwuje to przy kazdym temacie o co bys nie spytal to on ma lub wie jak to sie robi ale zeby sie podzielic to ZAPOMNIJCIE koledzy hehe

Opublikowano

Bugi sie samemu wymyśla a nie się sępi i spamuje wiadomościami o temacie daj daj co ja jestem macie mózgi to sami wymyślajcie a nie

Opublikowano

Dostałeś buga i cieszysz

Ja? Nie, nie dostałem, ale myślę po prostu o konsekwencjach tego...

Owszem, pisałem, żeby podał, jednak po głębszym przemyśleniu sprawy będzie to miało bardzo duże odbicie na grę

O ile bugi typu otwieranie kaszteli nie wpływają na innych graczy to, to miliony kulek już wpłyną...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

KEAWE chociaż jakaś wskazówka :)

w sumie to ma rację na jego miejscu też bym się bugiem nie dzielił,powinno sie samemu coś wymysleć

oczywiście parom osobom mógłbym zrobić trochę :D

Opublikowano

albo mam pomysl zaluz kajka na jakim kolwiek meilu nie musi byc twoj(wpisz przypadkowe slowai tak dalej @o2.pl lub jakies inne) zrob tam 100k odmrazaka i daj passy do tego konta tutaj na forum udowodnij nam ze sie da to zrobic

Opublikowano

zacznijcie sami kombinować , a nie liczycie tylko na innych

ja bylem na dobrej drodze , podzieliłem się z nim doświadczeniem i wynikami , a on uzupełnił mi pare informacji

potwierdzam że chłop wie jak to robić

ale nie liczcie że długie godziny pracy odda ot tak sobie byle dzieciakowi

wystarczy ruszyć głową , troche poczytać i pokombinować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...