Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft MINI GAME !

naglaar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczkoo :D

Stworzyłem ten temacik, aby dowiedziec się co sądzicie o mapkach Mini-game w minecrafcie :D. Piszcie swoje opinie i jeśli storzyliscie jakąś mapke minigame to wstawcie ją tutaj a chętnie ją obczaję . :)

Pozatym ogarnijcie minigame'a ostatnio nagranego przezemnie ! (Kliknij poniżej na czerwony napis ) :D

Serdecznie zapraszam na mój kanał na YT !! :)
Znajdziesz tam wiele ciekawych odcinków z minecrafta i nie tylko. Wejdz, a nie pożałujesz !

http://youtube.com/user/Wrenkowsky <--Kliknij

Opublikowano

Bardzo fajna mapka. Już ją widziałem u innego kolesia. Mapa się wydaję mała ale można się fajnie pobawić w zabijanie naszych największych wrogów i poćwiczyć nasze umiejętności walczące a zarazem strategiczne. Naprawdę polecam tą mapę i chciałbym zobaczyć inne mini games w wykonaniu minecraft-ta.

Opublikowano

Bardzo fajna mapka

Filmik rowniez

Wiecej takich

Ps.

Fajnie by bylo zrobic taki serrver miecraft

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Ja mam minigame na moim kanale na YT (wejdz w odnosnik ).

Nazywa się apokalipsa zombie .

Polega ona na tym że po kolei wlanczasz poziomy. W każdym poziomie są zombie i coraz lepsze mają levele . Celem tej mapy jest przetrwać wszystkie poziomy.

A co mapki bardzo mi się spodobała i filmik

również .

:D Na wesoło ... 

Opublikowano

To super jak Wam sie podoba i mapka i moj filmik!;) jesli chcecie to sledzcie moj kanal, bo na niedlugo kolejny minigame! :)

Znajdziesz tam wiele ciekawych odcinków z minecrafta i nie tylko. Wejdz, a nie pożałujesz !

Opublikowano

napisz do tego gościa on buduje tez mapki może byście coś zbudowali a i kiedy bd nowa mapka nawet nawet a zrobisz tuta jak zrobić? a czy to na command klocach czy mody/textury?

Opublikowano

@UP ja tylko nagrywam te mapki, może w przyszłosci sam coś stworzę, ale na razie nie mam takich planów :)

Co sądzicie o mapce : Steve Last Stand? :D Pojawiła się niedawno na moim kanale, kto jeszcze nie widział to zapraszam serdecznie ! :)

Opublikowano

Fajny mapka, osobiście lubię taki mapki Mini-Game ;)

P.S. Zajrzyj do FVDisco. On buduje takie mapki, jest tego dużo. Może znajdziesz coś dla Siebie i nagrasz ? xD

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...