Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terra/Essentials [Hamachi]

FajnyNick17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, PONIEWAŻ

Ciągle Się Wyłącza Serwer 50% Graczy Traci Eq Znika. a GM i GA ma To Głęboko W DUp..

Pozdrawiam.... Wielki Bałagan . GA Nie potrafi Wyłączyć Serwer Przez Komendę żeby Nie Stracił Nikt.. Eq ale jego to nie obchodzi woli rozdawać robić eq Swój im Najlepszym Kolegom

Opublikowano

@up1

@up2

@up3

@up4

@up5

Wy nie rozumiecie że było włamanie i to nie GM usunoł konta tylko ten gościu który się włamał ? Wy jesteście naprawde tacy ułomni za przeproszeniem serwer byl spoko administracja spoko tylko że niestety stało się :) pozdrawiam.

@Edit Ok sorry nie widziałem :) Szkoda że serwer off bo fajnie się grało no niestety.

Admin też nie ogarnia bo nie umie dodać 250 lvl na start i kasy tylko musi dawać no niestety :C

Off.

hqablx.jpg

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

@up1

@up2

Wy nie rozumiecie że było włamanie i to nie GM usunoł konta tylko ten gościu który się włamał ? Wy jesteście naprawde tacy ułomni za przeproszeniem serwer byl spoko administracja spoko tylko że niestety stało się :) pozdrawiam.

Hahaha, dobre ! Nic nie wiesz a piszesz . Chciał usunąc konto Derina *nie usunął go na początku* i przez swojego "SKILLA" usunął wszystkie ! Tyle w temacie, pozdrawiam =]

cgbz.jpg

Opublikowano

Serwer On Zapraszam!!

Serwer OFF był włam !!!!

ta Sam Zjeb Sprawe chłopie Przyznać Się Do prawdy nie umiesz a nie tylko Mydlisz Oczy.. tak to jest Jak Nie Doświadczony Robi Serwer Hamachi i pada po 1/2 Dniu

@up1

@up2

@up3

@up4

@up5

tak tak. Sam Mówił Ze robi W navicat Coś . I Teraz Pisze że włam

Opublikowano

ta Sam Zjeb Sprawe chłopie Przyznać Się Do prawdy nie umiesz a nie tylko Mydlisz Oczy.. tak to jest Jak Nie Doświadczony Robi Serwer Hamachi i pada po 1/2 Dniu

tak tak. Sam Mówił Ze robi W navicat Coś . I Teraz Pisze że włam

Dokładnie :)

cgbz.jpg

Opublikowano

Sam zrobiłeś włam ! Hahha, porażka, źle usunąłeś konta i teraz coś pieprzysz .

Po 1 to nie mój serwer ja robiłem prezentacje więc nie piszcie do mnie że ja zjebałem

Opublikowano

Po 1 to nie mój serwer ja robiłem prezentacje więc nie piszcie do mnie że ja zjebałem

Omg.. Mydlenie Oczów, Boże.. Jak ty kłamiesz chłopie teraz mówisz ze to nie twój serwer i robisz tylko prezk..

Beż Komentarza.Pozdrawiam Więcej Tego Tematu Nie odwiedzam

Opublikowano

Przepraszam ale niektórzy to Idioci..

Myślicie że nie umiem usunąć konta i usunąłem wszystkie ?

Nie mam pojęcia jak się włamał, zapewne pliki Derina mają jakąś "dziurę" i przez nią ktoś się dostał do mysql.

Jak kiedyś bd robił serwer to na pewno nie na tych plikach, kto chce coś wiedzieć zapraszam na gg :P

Co do hejtów typu GA ma 13 lat i nie ogarnia to no coemnts. Postawcie sb kiedyś serwer z 30 sieciami full osób i ogarniajcie wszystko SAMI cały spam itp. Powodzonka :)

Może zrobie serwer na plikach Rykoksa czy coś, się zobaczy jak na razie pracujemy nad dedykiem ze znajomym

Pzdr. Terro/Hool

Opublikowano

Omg.. Mydlenie Oczów, Boże.. Jak ty kłamiesz chłopie teraz mówisz ze to nie twój serwer i robisz tylko prezk..

Beż Komentarza.Pozdrawiam Więcej Tego Tematu Nie odwiedzam

Ja na serwerze grałem pod nickiem: BezNicku

i to nie moj serwer masz do góry wypowiedz GM'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...