Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zacząć grać w Skilroad'a na jakimś serwerze na którym mógłbym pouczyć się grać.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

<3 <3 <3

Opublikowano

Zacznij grać na vsro, wbijasz do gry kiedy chcesz i logujesz sie za pierwszym razem, w przeciwieństwie do isro(globalna wersja) gdzie zapewne masz zamiar grać.Tam się logujesz czasami ponad 8 godzin.Chcesz tyle czekać zanim zaczniesz grać? Po drugie na isro 99% graczy to boty.Więc jeśli liczysz na to, że pójdziesz poexpić i spotkasz miłych graczy którzy ci pomogą to zapewniam cię że tak nie będzie-oni ci nie odpiszą-to program(bot)

dziwne, że zakładasz takie tematy na forum o botach,hackach do gier zamiast na forum poświęconym silkroad np. silkroad-online.pl/forum/

tam znajdziesz wszystko na temat silkroad, oraz o innych wersjach niż isro czyli vsro,ksro,tsro czy csro

Opublikowano

Mysro, ecsro vip, ale z Was geniusze... Nie dość, że nie zrobi konta (w przypadku vip-a nie kupi) to opanuje tylko chińska rasę... Proponuję tak jak NUCLEAR napisał, csro.

@down

ja tam jestem :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@up

wy wszyscy tutaj jestescie geniusze :D

@topic

jezeli jestes poczatkujacy to najlepiej idz na sjsro(new/old)! masz 30x wiekszy exp wiec bedziesz mogl przemieniac buildy i szybko lvle wbijac az znajdziesz wlasciwy. na poczatek razdy full str glavier fire light heks.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja proponuje sjsro new/old bo jak wyzej exp 30x wiekszy sp 30x wiec szybko wbijesz wysoki lvl i zobaczysz jak sie gra postaciami z high lvlem. Konta do sjsro new latwo znalezc wystarczy poszukac na Google

Opublikowano

Ja proponuje sjsro new/old bo jak wyzej exp 30x wiekszy sp 30x wiec szybko wbijesz wysoki lvl i zobaczysz jak sie gra postaciami z high lvlem. Konta do sjsro new latwo znalezc wystarczy poszukac na Google

Ale dowaliłeś, niby jak znajdzie w google konto? będzie w reklamie napisane login i hasło do konta? pomyśl...

jak już to znajdzie link do rejestracji, która nie zawsze jest otwarta, ale często więc wkońcu trafi.