Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami

LollerMMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problemik.Otóż cała gra się nie ścina ale gdy ruszę myszką na 2 sekundy cała gra się zacina.I tak jest prze każdym ruszeniem myszką cała gra chodzi płynnie ale jak poruszę myszką to się wszystko scina proszę o szybka pomoc! Wszystkiego probowalem ale wczesniej gralem z kolegą jakeis 2 dni temu bylo normalnie (połączenei lokalne) ale gdy chcialem zmienic skina zaczelo sie

Opublikowano

Dzięki Teraz działa można zamknąć

NIE NO ZNOWU TO SIĘ DZIEJE JAK ODPALE MINECRAFTA TO WSZYSTKO PŁYNNIE CHODZI ALE JAK RUSZE MYUSZKA TO SIE ZACINA

chba muszę się pożegnać z minecraftem :(((((((((((((((

Opublikowano

Minecraft mam Wersję 1.5.2 Wyszła niedawno Mam optifine Ale to jest dziwne że 2 dni temu grałem z kolegą poprzez połączenie lokalne i wszystko dobrze chodziło sam już nieweim:(

Minecraft mam Wersję 1.5.2 Wyszła niedawno Mam optifine Ale to jest dziwne że 2 dni temu grałem z kolegą poprzez połączenie lokalne i wszystko dobrze chodziło sam już nieweim:(

A teraz gdy jeszcze raz chcę z nim zagrać są te lollowe lagi z myszką

A teraz gdy jeszcze raz chcę z nim zagrać są te lollowe lagi z myszką

Nieweim Wszystko już chyba zrobiłem ale nie działą

Minecraft zaktualizowany pod 1.5.2 ? :)

Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...