Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld?

TheRAV666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze bylo duzo tematow ale ??? co z tym serwerem to była jakas sciema czy co ? 0 info odnosnie serwera lol ? wie ktos cos ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Nic nie wiadomo, bo admin raczej ma to w dupie. Inaczej dałby jakieś info, bo to zajmuje 2 minuty.

Nie polecam gry na tym serwie. Admin jest niedoświadczony i przykłada ciągle wszystko.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Taka afera z tym byla, tyle ludzi nazbierali i olali wszystko ? dziwne xD

Mój PC 

Opublikowano

No nic poprostu trzeba czekać.Jeżeli dzisiaj nic nie dadzą żadnego info żegnam się z serwerem.

A takie miał zainteresowanie,jak można tak spartolić taki projekt.

Nie rozumiem takich ludzi.

Opublikowano

Bez kitu zapowiadal sie jeden z lepszych serwerów ;/

Moze cos z tego bedzie jeszcze

Mój PC 

Opublikowano

@UP ja tak samo . Tak samo z Nexanity zainteresowanie ogromne i co teraz ? Po 300 os maxx na servie tutaj tez tak bedzie. Nie bylo bety ani nic .. Admini maja all w ch wiec nie wiadomo prezka zamknieta ..

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

@UP ja tak samo . Tak samo z Nexanity zainteresowanie ogromne i co teraz ? Po 300 os maxx na servie tutaj tez tak bedzie. Nie bylo bety ani nic .. Admini maja all w ch wiec nie wiadomo prezka zamknieta ..

Nexanity tak jak wspomniales zapowiadal sie takze zajebiscie no a wyszlo jak wyszło :P nawet gralem tam chwile ale nie ma co lipa jest ;/ myslalem ze chociaz ten wjdzie :D ale z regoly serwery ktore sie tak zapowiadaja i maja duze zainteresowanie na koniec sie pierdola :P

Mój PC 

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie, w prezentacji tylko wszystko pieknie, ładnie.

Nawet jeżeli wystartują, to pewnie bug na bugu będzie, wiec ludzie nie wiem na co wy czekacie bo święta już dawno były :)

Opublikowano

Dobrze że w najbliższym czasie(w tym miesiącu)wychodzi serwer Algoria.

I jestem pewny że serwer napewno wyjdzie bo robi go soba która pomagała przy starcie jednego znanego serwera i stoi on juz ponad rok. ^_^

Opublikowano

Przecież ReallSkill dalej czeka na jego PW...

Jeżeli mu przez taka ilosc czasu nie odpisał, nie wytlumaczył mu jaka jest z serverem sytuacja mozna zobaczyc, ze to jest dziwne...

Brak strony, forum.

Marny ts na samym dole -_-

Dali clienta w archiwum, ale brak do niego hasła.

Wnioski? Nie wypali ;>

Opublikowano

Dobrze że w najbliższym czasie(w tym miesiącu)wychodzi serwer Algoria.

I jestem pewny że serwer napewno wyjdzie bo robi go soba która pomagała przy starcie jednego znanego serwera i stoi on juz ponad rok. ^_^

A jest juz zapowiedz tego serwera :) ?

Mój PC 

Opublikowano

Dlaczego Polish jest kolejnym nie wypałem? Bo to POLSKI SERWER. Po 4 latach odwiedzania mpc co do jednego jestem pewien.Polacy po prostu robią słabe serwery głównie by natrzepać kase i sie nie narobić. Każdy ponadprzeciętny dedyk polski na start jest atakowany przez konkurencje która też ma gówniany serwer na którym nikt nie chce grać. W tym tygodniu miały ruszyć dwa naprawde dobrze zapowiadające się serwery - Ethana i Polish, obydwa dały dupy bo jak zwykle za ich tworzenie wzieli się amatorzy którzy pare tygodni temu z edytowali gotowe pliki porobili coś własnego i chcieli odpalić żeby im się zwróciło i może coś nawet przybyło. Za granicą np. w niemczech czytałem kiedyś, że konkurencja pomaga sobie na wzajem z serwerami. I tam mamy 30 dobrych wytrzymałych dedyków na rok na których gra te 300+ osób a tu w Polsce mamy po 3 dedyki na tydzień które albo nie startują o czasie bo są niedopracowane albo takie na które wchodzi 200 osób a dedyk tygodnia nie wytrzymuje. Wniosek jest taki, że naprawde polecam pójść z ekipą 5-10 osób i zacząć grać na zagranicnych serwerach !

Opublikowano

Przecież ReallSkill dalej czeka na jego PW...

Jeżeli mu przez taka ilosc czasu nie odpisał, nie wytlumaczył mu jaka jest z serverem sytuacja mozna zobaczyc, ze to jest dziwne...

Brak strony, forum.

Marny ts na samym dole -_-

Dali clienta w archiwum, ale brak do niego hasła.

Wnioski? Nie wypali ;>

Duzo rzeczy sie wlasnie nie zgadza kto daje klienta na takiego ghosta gdzie pobiera sie po kilka h + dzisiaj juz wygasl :D

Mój PC 

Opublikowano

Spokojnie , myślę że dzisiaj powinno się wszystko okazać

Jeżeli żadnego odzewu od Amdinow nie będzie można dać sobie spokój

Ewentualnie można od czasu do czasu wchodzić na stronę serwera

http://www.polishworld.pl/

Wczoraj przez około 5 minut była ON.. także nie róbcie zbędnego spamu bo Mod zamknie i ten temat :) Poczekajmy do wieczora duuużo czasu ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Proponuję zrobić jeszcze 291471247812741 takich tematów. Z pewnością pomoże.. Ludzie cierpliwości!

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Spokojnie , myślę że dzisiaj powinno się wszystko okazać

Jeżeli żadnego odzewu od Amdinow nie będzie można dać sobie spokój

Ewentualnie można od czasu do czasu wchodzić na stronę serwera

http://www.polishworld.pl/

Wczoraj przez około 5 minut była ON.. także nie róbcie zbędnego spamu bo Mod zamknie i ten temat :) Poczekajmy do wieczora duuużo czasu ;)

Pozdrawiam

Ta strona przewija sie od wczoraj po kilka razy i nic sie nie zmienilo xD ja osobiscie chcialbym zeby ten serwer wypalil ale nic na to nie wskazuje ;/

Mój PC 

Opublikowano

W sumie jest czas do 23:00 jak do tej H nie bedzie zadnych informacji to mozemy zrobic <papa> ;/

Nie zapowiedzi jeszcze nie ma.Ma ukazać się już niedługo,ale kiedy dokładnie to sam tego nie wiem.

Oki. Ale moglby w koncu powstac jakis 1 a dobry serwer :) a nie 10k serwerow a na kazdym malo ludzi albo lipa

Mój PC 

Opublikowano

Zapowiedź była fajna ale wątpię że będzie działał ten serwer .. może za kilka tygodni..

51386897.jpg

Opublikowano

W sumie jest czas do 23:00 jak do tej H nie bedzie zadnych informacji to mozemy zrobic <papa> ;/

Oki. Ale moglby w koncu powstac jakis 1 a dobry serwer :) a nie 10k serwerow a na kazdym malo ludzi albo lipa

Ja nie boję się że serwer będzie do bani.Wiem że on jak się weźmie do pracy to naprawde cudo wychodzi.

Ale serwer ma być medium/hard.Czekaj na zapowiedź a dowiesz się wszystkiego.

Opublikowano

Ja nie boję się że serwer będzie do bani.Wiem że on jak się weźmie do pracy to naprawde cudo wychodzi.

Uuu jak bedzie hard to ja podziekuje :P meczylem sie 3/4 lata juz na pl'u kiedys

DivineWorld to raczje nie ich stronka :D

Mój PC 

Opublikowano

Już tymi Hardami człowiek żyga :D

PolishWorld na taki serwer czekałem jak i pewnie większość ludzi ;)

Miejmy nadzieje że odpali do 23:00 mają czas na jakieś info zobaczymy :)

Opublikowano

Już tymi Hardami człowiek żyga :D

PolishWorld na taki serwer czekałem jak i pewnie większość ludzi ;)

Miejmy nadzieje że odpali do 23:00 mają czas na jakieś info zobaczymy :)

Ale nie zauważyliście że takie serwery typu medium/hard są bardziej stabilnijesze od easy/medium.

Jakoś wychodzą normalnie i nie mają zbytnio dużo problemów(mówie tutaj o niektórych serwerach).

@TheRAV666

Co ty porównujesz pl do serwera prywatnego.

To nie jest to samo na medium/hard jest o wiele łatwiej.

Narazie nie ma takiego serwera który by był podobny do pl-a.

Chodzi o ciężkość grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...