Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

15 lat i garnitur?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w wieku 15 lat wypada iść na wesele i ślub w garniturze?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Weteran
Opublikowano

Jeżeli na swój to tak.. :D

Dziwne pytanie, bo garnitur dla faceta, jest najlepszy na każdą okazję, w tym na ślub i wesele :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Garnitur jest dobry w każdym wieku, więc nie wiem o co kaman o.O

Chyba na taką imprezę nie pójdziesz w dresie, ani ortalionie ;P

9368_gold.png

Opublikowano

Od razu jak zobaczyłem nazwe tematu to zadałem sobie pytanie:

Why Not?

Ale pewnie że odpowiada. Ja chodzę na wesela i śluby w garniturku od kiedy pamiętam ;) i nie jest to żaden przypał ani nic, to bardziej o twojej kulturze świadczy i wychowaniu

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

No jak by nie bylo nie jestes juz ze tak powiem jakims gówniarzem ktory bedzie biegal w kolo stołów :P mozesz rownie dobrze ubrac jakies fajne jeansy do tego dobra koszule (nie biała) na to marynarke i sexy dupcia :) aaa buty tez czarne od garniaka z kompletu

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Jasne.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Pamiętam, że na apele i tym podobne w gimnazjum chłopcy chodzili w garniturach. Na wesele chyba też wypadałoby iść w garniturze, trzeba się ubrać odpowiednio do powagi sytuacji. Zwłaszcza jeśli to bliższa rodzina, zawsze możesz się potem przebrać jak Ci będzie gorąco. :p

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Taki strój jest jedynym odpowiednim ubiorem na wesele, bez względu na wiek. To jest okazja, kiedy wszyscy goście wyglądają schludnie i elegancko. Dlaczego Ty miałbyś z tego rezygnować? 15 lat to już nie małe dziecko, które tarza się po podłodze pod stołami.

Pamiętaj również o tym, że osoba płci męskiej w garniturze zawsze wygląda dobrze - to tak na przyszłość.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...