Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Yitian2 duże zamieszanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać pan Tognar już nie współpracuje w Teamie Yitian2

A to przykład wpisów na Fanpagu yitiana ( ktory chyba ma tognar)

"Tognar: teraz to sie usmiałem :) czytajac post na stronie Yitiana ... Zonni brawo twoje zamydlanie oczów jest poprostu doskonale dlatego na tym serwerze jeszcze graja ludzie bo ty im wszystko wkrecisz :D Bravo bravo :) Ja blokowałem wiele rzeczy? I ja patrzyłem co się opłaca ? Tak tak napewno opłacało mi się zniżać ceny w IS o 50 % które są do dziś .... Pamietam też jeszcze rozmowę z zonnim w kwesti kostiumów "Tognar: Dałes je po 3.66 Zonni: no co ty za tanio te ladniejsze dałem drożej" ale to ja patrze na kase ??:) A cofnijmy się dalej kiedy na serwer bylo dawane runiczne chciałem je zrobić w cenie magda to zonni wpadł na cudowny pomysł ze da je w promocji a potem cene podniesie :) Ogolnie nasze rozmowy głównie rozbijały się o kasę bo np jak na Yt bylo 25 tyś a nie 30 to już wiadomo było dla niego że trzeba coś dodać ogolnie kiedyś poruszyłem temat tej cofki i z tąd wiem że byla zrobiona specialnie ... Nawet kiedyś zonni się smiał ze przydało by sie ja zrobić jeszcze raz bo tylko że za mało ludzi :)

Zonni to bezwgledne dziecko neo znaliscie taki serwer może jakwww.Isztargame.pl Dokładnie to serwer Wojtka "Scourviela" jak myslicie kto go zniszczył ? Zonni .... (ps. Ja Wojtek nie kłame bo sam mu dałes passy do dedyka żeby wam niby zabezpieczył ) w ten sam sposob poszła remia... Tylko powody były inne a mianowicie Dalismy ja Grzesiowi (dawnemu gm-owi Dexter-owi) miał sie on nia zajmować gdyż ten serwer był olewany przez pana Technika(czytaj zonni) niestety serwer został rozwalony bo Grzesiu nie dawał zonniemu kassy z isu :) I On mi powie że ja patrzyłem tylko na kase hahaha

Sprawa banowania Graczy .... jak myslicie czemu chcialem odbanowac wszystkie zbanowane postacie ? Bo zonni zbanowal wiele osób za free
Sprawa Vicusa.... Vicuse został wyrzucony z teamu bo za duzo wiedzial i nie podobały mu sie zasady tam panujące
Joka ... Ona była banowana tak o ...
Hokus... Tak samo
Ata... Zbanowana za darmo była przez długi czas
CarpeDiem... Za darmo ban ... bo Zonni go nie lubil
i tysiace innych osób ale ok grajcie wysyłajcie smsy bo wkoncu Zonni zdał prawko zakupił fure tylko teraz musicie kupować duzo Is-u bo paliwo idzie w górę :)"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...