Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plugin ,,Island World (SkyBlock replacement)"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ! mamy pewien problem ;d z tym pluginem poniewaz gdy robimy czysty world nie jest tak jak po naszej mysli ... i world nie tworzy sie pusty tylko sa drzeeefffka,, gory a za lasami i gorami mieszka piekna ksiezniczka -_- a doklanie :D jesli ktos wie jak dobrze ustawic ten plugin jak krok p okorku wszyskto wpisac to bardoz bym prosił

Po prostu chodzi mi o stworzenie czystego world'u bez niczego ! JEST TO BARDZO WAZNE ! I PILNA SYTUACJA WIEC PROSZEO SZYBKA ODPOWIEDZ ^_^

Dokladnie chodzi o ten plugin : http://dev.bukkit.org/server-mods/islandworld/

REF ! 9SORKI ZA TEN REF CHCOCIAZ TEMAT JEST BARDZO KROTKI) ale to na prawde pilna sytuacja ledwo co otworzylismy serwer 500 slotow -_- a juz mamy problemy z pluginem ... bardzo prosze nie zamykac tematu ostrzezenie jeszcze przeezyje tylko nie zamykajcie ;d bardzo prosze !

ref!! to wazne !!!

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Kolego nabijac sobie posty mozesz ;) ale nie w tym temacie nie masz pojecia o pluginie to sie nie wypowiadaj bo to musi byc osoby world wiec ,....

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Musisz po pierwsze miec plugin multiverse portals i core. Do tego plugon CleanRoomGenerator i jak masz to wszytsko to wpisujesz /mv create IslandWorld -g CleanRoomGenerator. A jeżeli to nie podziała to mv create IslandWorld normal -g CleanRoomGenerator.Mam nadzieję że pomogłem :)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Multiverse portals jest niepotrzebny

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...