Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średni czołg

BlockeD0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , jakie polecacie średnie czołgi i jakiej nacji ?

bedą + ;D

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Siemka , jakie polecacie średnie czołgi i jakiej nacji ?

bedą + ;D

Francuski batchat, ruski T62a, chiński 121.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja polecam Amerykańskie mendy dorga do M48 Pantton gra sie nimi bardzo fajnie są zwinne, może nie najszybsze ale szybko się rozpedzają mają ciekawe działa które świetnie opuszczają i nawet przyjemny pancerz. Ja własnie zbierak kase na M26 Pershinga wg. mnie T20 to najlepszy med 7 tieru. Dla poruwnania gram też farncuskimi (AMX 13 75 jeszcze 20k do 13 90) i są trudniejsze w grze niż Amerykanie.

Opublikowano

Okej Tylko mam pytanie co lepsze M48 Patton czy T62a

bo porównując to maja podobne hp , podobna predkość, t62 szybciej obraca wieżę, podobny pancerz kadłuba ,a wieżyczki t62 ma lepszy , uszkodzenia penetracja t62 lepsze zasieg widzialnosci t62 lepszy

Więc chyba wybiore t62 ;d

Dzieki wam juz +polciały :)

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

M48 ma lepsze dzaiło (jeżeli chodzi o zadawane obrażenia) , obraca się bardzo szybko ma dobra wieże twardą, szybko się rozpędza.

Opublikowano

Ja polecam:

-Batchata

-121

-E-50 m

Nie polecam:

-Pattonów(najgorsze medy 10 i 9 tieru)

-Leoparda 1

Patton to najlepszy med T9... Pozdro... Mega celny w czasie jazdy, bardzo zwrotny, dosyć szybki, szybko się rozpędza, dobra penetra i obrażenia... Niezły pancerz... POZDRO DLA CIEBIE! Wiesz, ty się lepiej nie odzywaj, jak jedyny twój med, to Typ59...

KURDE, JESZCZE LEPIEJ!!! Ma Pershinga i idzie w Pattony, odradza je... SEEMS LEGIT AS FUCK!

Ja osobiście bardzo polecam Pattona, bardzo fajny pojazd, jak się umie nim grać. Do tego fajny jest BatChat, chociaż trudny w ogarnięciu, E-50M jest dobry, jako snajper, jak jest zrobiony na Rammowanie.

121 to bardzo typowy Pusher, dosyć fajny, dobrym działem i porządnym pancerzem.

Leos jest bardziej Batem bez magazynka... Ale jest celniejszy w czasie jazdy, ma ogółem lepszą celność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...