Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] aegis a leczenie

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam pytanie odnosnie aegisa, czy to ze moze leczyc siebie to nie jest jakis bląd ?? przy kupnie nie pisze o takiej mozliwosci. chce go kupic ale boje sie ze naprawia go jak romb który mial dawac 1% oslony a zamiast tego dawal caly czas 5k niezaleznie od ilosci oslon. po tej naprawie nie jest juz taki dobry.(chyba ze mam zle informacje) co o tym myslicie??

Opublikowano

To że może sobie dodać raz na 30 sekund 5*15k osłony, bodajże 6 czy 8*20 k hp co minutę - trzydzieści bodajże i 8*20k hp co 2 minuty jako urządzenie naprawcze na pewno nie jest błędem. Sorry że piszę od tej strony ale nie zrozumiałem do końca twojej wypowiedzi :unsure:

7yo9.png

Opublikowano

Tak, to jest statek leczniczy on również leczy siebie jak i członków twojej grupy. To nie jest błąd

#Pamiętaj o prefiksach

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Latam aegisem więc mogę pomóc.

Regeneracja osłony 8x15 tyś osłon dla ciebie i 8x25 tyś osłon dla gracza którego ładujesz

Urządzenie naprawcze 8x20 tyś hp i tutaj nie ma znaczenie czy kogoś ładujesz czy siebie. Tylko to urządzenie ma wyznaczony zasięg.

Regeneracja hp 8x20 tyś hp dla ciebie i 8x40 tyś hp dla gracza którego ładujesz

To nie jest jakiś błąd, tak działa ten statek i jest naprawdę znakomity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...