Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić tego PC'ta

Huskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby

To weś mi wyślij link do komputera do 2k zł dobrego z INTEL I5 i GeForce i 4gb ramu.

wotw2403.png

Opublikowano

Dobra dzięki. Ale szczerze mówiąca jaka firma robi lepsze karty graficzne MSi czy GeForce dla Gier.?

wotw2403.png

Opublikowano

Tu nie ma reguły, chodzi o konkretny model np. HD7850 lub GTX660. Nvdia jest droższa i wcale nie wydajniejsza (w niektórych grach jedynie)

Opublikowano

Aha,a która firma naprawde daje dobry sprzęt bo ja myśle nad INTELEM i MSi, mój nauczyciel od informatyki on tylko preferuje MSi

wotw2403.png

Opublikowano

Twój nauczyciel od informatyki to niech sobie myśli co chce, zazwyczaj takie osoby nie mają pojęcia o sprzęcie.

Dałem Ci dobry zestaw w tym budżecie, lepiej nie będzie chyba że dołożysz.

Opublikowano

Nie, nie i dwa ostatnie pytania ile lat mi ten sprzęt wytrzyma. (BEZ KATOWANIA I WIRUSÓW)

wotw2403.png

Opublikowano

To znaczy wytrzyma aż padnie ? Do kilkunastu lat nawet przy regularnym czyszczeniu itp. Najwcześniej pada dysk zazwyczaj. Tylko wiadomo że za 3 do 5 lat będzie to raczej słabo-średni PC

Opublikowano

Jeśli kupie ten komputer to mi uwież że będę miał go tylko dla Counter Strike Global Offensive i dla Szkoły.

Ostatnie pytanie ile bedzie fps przy grach 2012

wotw2403.png

Opublikowano

Like sub dla ciebie. Dzięki wielkie. Do zamkniecia. Pozdrawiam, napewno kupie tego kompa.

wotw2403.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...