Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ps3 slim czy super slim

JELCZU1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem narazie zastanawiam się tylko nad kupnem konsoli ale jeżeli miałbym już kupować to proszę mi powiedzieć która wersja ps3 jest lepsza ps3 slim czy ps3 super slim.

Opublikowano

Miałem SuperSlim 500 GB i była nawet spoko.Ale sprzedałem bo nie mam wystarczającego internetu by ściągać gry z ps+ lub grac multi

Bardzo cicha, nie grzeje się

Opublikowano

Super Slim różni się od zwykłego Slima wyglądem, rozmiarami, poborem prądu.

Jeśli chciałbyś w przyszłości przerobić konsolę to bierz Slima, bo Super Slima na razie się nie da.

Opublikowano

No ja napweno chciałbym przerobić patrząc na ceny gier to się niepolłaca i jeszcze jedno bardziej opłaca się kupić slima 12gb i dokupic zwykly dysk 100gb np czy odrazu kupic 250 gb

Opublikowano

No ja napweno chciałbym przerobić patrząc na ceny gier to się niepolłaca i jeszcze jedno bardziej opłaca się kupić slima 12gb i dokupic zwykly dysk 100gb np czy odrazu kupic 250 gb

Pod przeróbkę i tak nie opłaca się brać PS3, jak już to Xboxa360.

Kupujesz takiego z RGH i masz spokój .Jedyny minus to gra na multi bo nie będzie takiej możliwości

Opublikowano

Bo PS3 jest tylko pod multi -,-

Xbox ma o wiele wygodniejsze pady, lecz multi jest płatne, więc jeżeli masz już coś kupić i zjebać przerobieniem tego to tylko xboxa.

logo1.png
Opublikowano

a wie ktoś jak taniej kupic lepiej slima 12gb i dysk przenosny ok 100gb czy slima z pamięcią 250gb lub 320gb

najlepiej slima 320gb

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jeżeli konsola jest w dobrym stanie lepiej chyba brac salima którego zawsze można spiracić ale twój wybór wiec niepodejme za cb decyzji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...