Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5 s1 [PL][DEDYK]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer, stary nic nowego, 1342324 prezentacji .

Wątpie, że wejde pozdrawiam, życze powodzenia (:

Zostane Technikiem GG- 46570067

Opublikowano

Nie polecam, pamiętam tamtą administrację, która wyzywała innych, rozdawała eq itd. Ona jest wciąż ta sama. A zresztą nie ma systemu ulepszeń, brak ss'ów tylko kilka zbędnych jest... A poza tym ukradliście kawałek prezentacji Tvixanowi, co również jest mega chamskie. A poza tym powodzenia, żeby Wam ktoś wbił. "Kasik5 awansował na 173 level." No proszę.. :)

Nie polecam!

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Również nie polecam, to zwykły sh*t jakich nie mało, kopia xenox. Przynajmiej dla mnie. I ogarnijcie troche te metiny bo tych " Metin5 " już troche dużo jest i wgl. nie ogarniamy! -.-

ja pierdole dzięki za warna.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

uwaga to podrobiony metin 5 domkis w administracji złodziej i oszust , wszystko jeden wielki gotowiec nawet nie edytowany prawdziwy metin 5 jest na stronie s1.metin5.com.pl

Opublikowano

Duzo metin5?to tylko podróbki .Zawsze metin5 byl na stronie metin5.pl a nie metin5.com.pl to jest oszust.

Jest nowa administracja :)

Opublikowano

Sacon Ty fajo :). Ten Wasz serwer może i nie jest podróbką, ale jest gorszy, a o Was zdania

miłego nie mam. Pozdrawiam, xScyzoRx z Metin5 sprzed 2 lat :). Poza tym zróbcie coś nowego,

odbudujcie zaufanie, a nie, bo tak to nikt Wam nie wejdzie. Branoc

Opublikowano

serwer jest cholernie stary.... mało ludzi gra, same koxy zostali na serwerze, ciężko się dorobić, grałem chwilkę-expiłem na BO, przyleciał do mnie gość z 50 lvlem i bił z miecza (nie ze skilla) po 3k we mnie...

Opublikowano

Czytałeś to u góry , nowa administracja jest a ta wcześniej był ale to już przeszłość więc nie oceniajcie teraz tego serwera .

Opublikowano

@PanNike

Jaka nowa administracja? Wszyscy wiedzą, że domkis robił wszystkich w chuja i oszukiwał graczy. Serwer typowa podróbka, nie zagra tam więcej niż 150 graczy.

Tak btw. 'Nowa administracja' - Domkis + GM, NABÓR ! Hahaha, żałosne. Wybiorą do teamu jakichś nie wyżytych 15 latków, którzy będą rozdawać eq kolegom.

Nie polecam, pozdrawiam.

Opublikowano

serwer OFF na zawsze!!

Sprzedam strone oskryptowana

demo: metin5s1.pl

Kontakt GG: 45628640

Pliki tez sprzedam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...