Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie powinna być. Nie dość, że byłby do niej łatwiejszy dostęp to sporo osób by straciło mnóstwo pieniędz.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Powinna, każdy kto chce i tak to coś bierze. Było mnóstwo takich tematów.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Nie, nie powinna być. Nie dość, że byłby do niej łatwiejszy dostęp to sporo osób by straciło mnóstwo pieniędz.

Nasiona można kupić legalnie więc dostęp i tak jest już duży.

Opublikowano

Powiem tak, wszystko jest dla ludzi i powinna być legalna. Nie rozumiem ludzi którzy mówią że powinno zostać tak jak jest teraz bo to jest nałóg i wgl fu. Każdy człowiek ma swój rozum ma, tak ? A nie że np. Tb wpajali od małego że to jest niezdrowe,nieekologiczne, nieetyczne to teraz będziesz to krytykował. Jak dla mnie powinna być legalna, oczywiście tak jak alkohol od 18 roku życia w odpowiednich ilościach czy też krzakach ( 1 krzak legalny)

Przepraszam za chaotyczny sposób w jaki to napisałem ale jestem padnięty.

Opublikowano

Nie rozumiem po co kolejny temat o tej samej treści?

http://www.mpcforum.pl/topic/840779-marihuana/

Co do pytania - uważam, że maryśka powinna być legalna, ale tylko +18 oraz hodowla jedynie na swój użytek. Palenie w domu, ewentualnie jakiś barach/pubach w miejscach do tego przeznaczonych. Żadnego handlu, dilerki ani nic. Tak, wiem, że to jest niemożliwe.

Opublikowano

W Holandii jest i ludziom nie odpierdala, jak ładnie poprosisz to kupią Ci tyle ile chcesz w Coffee shopie.

Powinna być legalna, biorą typów z ulicy bo mieli grama, beka.

Opublikowano

Nie rozumiem po co kolejny temat o tej samej treści?

http://www.mpcforum.pl/topic/840779-marihuana/

Co do pytania - uważam, że maryśka powinna być legalna, ale tylko +18 oraz hodowla jedynie na swój użytek. Palenie w domu, ewentualnie jakiś barach/pubach w miejscach do tego przeznaczonych. Żadnego handlu, dilerki ani nic. Tak, wiem, że to jest niemożliwe.

Skoro jest juz taki temat to zamykaj a nie ;f

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...