Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

ALON3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym iż przy normalnej grze mam 60 - 150 fps

Podczas uderzenia jakiego kolwiek moba, gracza te fpsy spadaja mi do 15 - 30

Za pomoc bardzo dziekuje

Opublikowano

Na pewno Mojang dodał jakieś bugi no ale cóż ;) Jeżeli masz takie lagi to pewnie przez błąd w grze lub zamulony komputer (chociaż po 150fps) nie sądzę żeby był zamulony

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Zaktualizuj LWJGL, jak nie pomoże to re-install Javy, a jak to też nie pomoże to nie wiem.

surprise motherfucker

Opublikowano

Wejdz w : Kliknij prawym na pulpit , Panel sterowania NVIDiA ( Jesli masz NVIDIA , bo nie podales zadnych info ) , nastepnie w Ustawieniach globalnych zaznaczasz ,, Procesor NVIDIA o duzej wydajnosci ,, , zamykasz.. Klikasz Control + Alt + Delete , Menedzer zadan , zamykasz niepotrzebne procesy , a na javaw.exe klikasz prawym , ustaw priorytet , Wysoki lub b.wysoki:) Licze ze pomoglem , jesli tak , daj + :)

Dziekuje.

Shakes And Fidget

Opublikowano

Usuń cały .minecraft ale zostaw tylko savy i servers.dat i podziała :) ale potem pamiętaj aby ten .minecraft wznowić

Opublikowano

Powiem tak, ja kiedys (na starym kompie)podczas normalnej gry mam 30fps xD (no ale cóż ??) ja Ci radze zainstaluj GameBooster, dodaj do niego minecrafta odpal GameBoostera i powinno ci dzialac :) mi tak podskoczylo do 50fps a uwierz mi mój komputer nie jest Proo. Pozdrawiam. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...