Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrego i niedrogiego hostingu minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Mam serwer aktualnie na pukawce i jestem totalnie niezadowolony z tego hostingu. Serwer potrafi "paść" 2 razy dziennie mimo kilku zainstalowanych pluginów. Szukam hostingu taniego ale i oferującego dobrą jakość.

I mam jeszcze jedno pytanie, czy serwer minecraft na 70mb ramu/gracz będzie łapał duże lagi?

Opublikowano

70MB, to dobra ilość jak na gracza.

Co do hostingu, to polecam Slotex.pl, posiada on wysokie stawki SmS.

Co to znaczy?

Wysyłając SmS za 11zł otrzymujesz 9zł na serwer, co jest dużym plusem (2 razy więcej, niż gdzie indziej)

343731479829004887779.png

Opublikowano

70mb? To max 2 osoby pograją.

A co do hostingu to polecam LvlUp.pro - tani, bez lagów i ma automatyczny SMS Shop i extra panel

LvlUpPro.png

Opublikowano

Luraos czytaj ze zrozumieniem 70 mb ramu na JEDNEGO gracza.

70MB, to dobra ilość jak na gracza.

Co do hostingu, to polecam Slotex.pl, posiada on wysokie stawki SmS.

Co to znaczy?

Wysyłając SmS za 11zł otrzymujesz 9zł na serwer, co jest dużym plusem (2 razy więcej, niż gdzie indziej)

Okej, ale chciałbym kupić serwer 20-to slotowy a jak czytamy na stronie dają tylko 1,5 gb ramu. Nie orientujesz się może czy nie będzie z porównywalnie małą ilością ramu problemów?

Opublikowano

Polecam pixelteam.net , jedyni mają ogarnięte ceny, ale musisz znać się trochę na serwerze bo mają zbugowany panel, więc jak robisz serwer ręcznie i tylko odpalasz serwer panelem to wszystko gra i jak najbardziej polecam.

Opublikowano

@3Up Nie znasz sie do sie nie odzywaj, 70mb nie calego ramu tylko na gracza.. jak na gracza to calkiem spoko.

Opublikowano

Polecam pixelteam.net Tanio i dobrze. oraz bardzo prosty panel zarządzania. ;)

Opublikowano

Najlepiej jakby dla jednego gracza było około 100mb. Tyle masz na LvlUp.pro, a do tego nie są to zwykłe yski ale SSD, co daje odczuwalnie dwa razy więcej ramu. Panel Administracyjny jest dziecinnie prosty w obsłudze i nie wymaga żadnej znajomości kogowania.

Opublikowano

Szukasz rozrywki ? Chcesz się pośmiać ? Albo jest Ci smutno i nie masz chumoru ? To zapraszam na mój kanał ! : http://m.youtube.com/user/sucharyPL Nawet jak nie to wejdź

Jak możesz zostaw suba,łapke,komentarz lub dodanie do ulubionych na twoim kanale ! wink.gif Moją wielką prośba jest udostępnienie mojego kanału lub filmu na twoim Facebook'u.

Dzieki z góry !

Pozdrawiam SucharPL.

• 1 rok później...
Opublikowano

ten temat to jakby szukać ferrari za 1 zł... (stanie idealnym)

nie ma taniego i dobrego hostingu

sa TANIE I FUJOWE albo DROGIE I DOBRE

no jest jeszcze jeden DROGI I FUJOWY...

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

dobra pomoge ci bo widze ze oni ci tu pierd*lą głupoty

FiberHost = Duze Lagi

Pukawka = rzadkie lagi ale jak masz za dużo pluginów (np na 2gb ramu 40 pluginów to jest przesada.... ogolnie to jest przesada)

LvLup = Dziwny panel male lagi

Pixelteam = Wielgachne lagi dziwny panel itp(nie wierz w ich oferte ^..^)

GameHoster.net = Rzadkie lagi oraz masz wszystko w panelu (MYSQL ITP)

CraftServer = za taką cene to nie warto... taką samą oferte masz na pukawce a chyba w fuuj taniej

FPSMax.pl = nie ogarniety hosting - kupywalem tam serwer MC a dostalem CS (pisze wszystkie hostingi gdzie mialem serwer chociaż 2 razy)

EnderChest = zeby nie bylo lagow musisz miec bardzo bardzo mało pluginów

reszty mi sie nie chce pisaac.... ;(

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Najbardziej jestem zadowolony z Hostingu slotex.pl,Mają Wysokie stawki SMS,Szybki Support,Fajny IS,DynMape tam gdzie IS,Nie ma lagow ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...