Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zdobyć darmowy, dożywotni VPS pod serwer Minecraft albo TeamSpeak

johny46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1gb ramu? nieźle masz lubie
edit: 20 osob trzeba zaprosić ale od czego jest cyberghost :D i bramki ip thx bardzo !!!!!!!!!!!!!!

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

TheKoXu12, na darmowym VPS w Host1Free grałem w dwie osoby bez lagów, a porównaj sobie: H1F - 128MB RAM, a ten tutaj (3jelly) - aż 1GB ramu. Skoro przy 128MB nie było lagów we dwie osoby, to można sobie łatwo obliczyć, że w 1GB mieści się 16 * 64MB, a to właśnie tyle potrzeba na jeden slot, więc bardzo Cię proszę, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Żeby zdobyć tych 20 poleconych można skorzystać, tak jak cheaters24 napisał, z bramek proxy, VPNów, czy TORa. Dla chcącego nic trudnego :D

Opublikowano

1gb ram to tylko 10 slotów więc jak dla mnie nie opłaca się

według mnie można na tym odpalić nawet 20 i jak ma się nie opłacać? choćby 20 albo 10 slotów za free to i tak dobrze bo na płatnych 1 slot kosztuje nawet 1.50zl za miesiąc

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jest takie przysłowie, mianowicie:

Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda

Jak dają coś za darmo, to zawsze trzeba brać z tego pełnymi garściami ;)

Opublikowano

Maszynka do testów.

Ale na większe się nie przyda.

Za mało ram . Chyba że pvp na 40 slotów

Opublikowano

Na pewno lepsze od tych 2 slotowych serverów, 1gb ram? Dość dużo, poradnik przydatny, może zrobię jakiś server dla kolegów ^^. Łap lajka po limicie :D

647041416238306889721.png

Opublikowano

Na pewno w jakiś tam sposób to sprawdzają i może się okazać, że po kilku dniach cię wywalą. Lepiej skorzystaj z jakiegoś proxy, czy VPNa, to nic nie kosztuje, a masz większą pewność :)

Opublikowano

@up

No właśnie na proxy nie chcą mi działać skrypty na stronie.

Tzn. przy "signup coś tam", wyskakuje okienko z rejestracją a nie otwiera się nowa strona, a przez proxy właśnie jak klikam w to to się nic nie dzieje :(

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

pobierzemy sobie cyberghosta ( w google wypisz cyberghostvpn i kliknij w pierwszą stronę) i na wersji free możesz nabić normalnie. jest też jeden sposób, ja mam modem lte i jak rozłącze i połączę mam inne ip przydzielone, jak masz modem to z tego skorzystaj tylko usuwaj pliki cooki jak się rejestrujesz tak samo w vpn rób z cookami

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

fajne w prost zajebiste lecz 1g ramu to styknie może na hmm 30 slotów ? ponieważ same pluginy w ch*j ważą (moje) a do tego gracze :( szkoda ze tylko 1 g ramu

zawsze bierz co dają. to jedyna tak duża oferta za darmo i ja się cieszę i nie narzekam.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Przypominam, że te 20 poleconych kont musi być aktywne! Aby aktywować konto, wchodzimy do Control Panel i wciskamy tam niebieski przycisk na dole, wybieramy darmowy plan i wpisujemy jakąś losową nazwę strony .uhosti.com. Dopiero teraz takie konto liczy się jako aktywny referral. Jak ktoś chce, to można taką stronę wykorzystać dla siebie, w sumie to zwykły hosting z dostępem po FTP. Obsługuje MySQL i PHP.

Opublikowano

To te 20 osob musi sie zarejestrowac (Create a free host czy VPS ?)

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

20 osób albo ty sam 20 razy musisz się zarejestrować i założyć dowolną stronę na hostingu. Za 20 poleconych i aktywnych kont dostajesz VPSa :) Pamiętaj, żeby każde konto rejestrować z tego samego linku poleconego do twojego pierwszego konta.

A jeśli chodzi o to, co wcisnąć, to raczej bez różnicy :P

Opublikowano

UP ok dzieki :D

Jak szybko zrobic takie konta ?

Prosze o taki mini-tut bedzie +

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Tak pokrótce to będzie mniej więcej tak:
1. Wchodzisz na swoje główne konto (to, na którym chcesz mieć VPSa) i kopiujesz swój referral URL. Zwróć uwagę na dokładne skopiowanie, bo np. u mnie w Firefoxie nie wyświetla ostatniej cyfry i trzeba przesunąć myszą w lewo
2. Czyścisz cache przeglądarki, żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo zidentyfikowania ciebie
3. Instalujesz CyberGhosta, SecurityKISSa albo coś jeszcze innego - według uznania
4. Odpalasz wybrany program i łączysz się z serwerem (w zależności od programu będzie to trochę inaczej przebiegać)
5. Jak już się połączyłeś do VPNa, wchodzisz na swój link polecający (skopiowany w 1 punkcie) i zakładasz konto na jakiś inny email. Możesz założyć nowy, albo skorzystać z jakichś usług typu koszmail, 10 minute mail.
6. Wchodzisz w link aktywujący w mailu, logujesz się na 3jelly.com i tworzysz nową stronę w planie darmowym o dowolnym adresie, ja wpisałem np. trelemorele.uhosti.com i mam tam forum MyBB :D
7. Czyścisz cache, zmieniasz serwer VPS i robisz to samo. Pamiętaj, żeby zawsze używać pierwszego linku polecającego

To chyba tyle, jakbyś miał problem z którymś z punktów to pisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...