Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft premium

EDSSONxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż chciałbym zakupić owom grę. Mam oszczędności na jej kupno ale jest problem że ja chce zakupić jom na minecraft.net ponieważ z allegro 99% to fejki . na stronie pisało że grę można zakupić w walucie euro. I moje pytanie brzmi czy moge jom kupić za złotówki otóż słyszałem ponoć waluta się przelicza. był bym wdzięczny za odpowiedz.

Opublikowano

Po pierwsze widze ze jestes nowym uzytkownikiem i dan ci rade na przyszlosc problemy piszemy w glownym dziale

@topic

Ja osobiscie kupowalem przez PayU karta platnicza Visa mialem na niej zlotowki i pobralo odpowiednia kwote wiec ne martw sie o to ;)

Opublikowano

Po pierwsze widze ze jestes nowym uzytkownikiem i dan ci rade na przyszlosc problemy piszemy w glownym dziale

@topic

Ja osobiscie kupowalem przez PayU karta platnicza Visa mialem na niej zlotowki i pobralo odpowiednia kwote wiec ne martw sie o to ;)

Dziękuje za odpowiedz.

Opublikowano

Jeżeli masz jakieś problemy z kupnem na minecraft.net to polecam stronę fabrykakluczy, masz 99% pewności, że nie zablokują Ci konta, a jak zablokują to dadzą Ci nowego giftcode'a :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Kup grę na stronie minecraft.pl zaznaczając formę płatności "przelewy 24" czy coś takiego.

Tam od razu po uzupełnieniu wszystkiego wciśnięciu "dalej" przeniesie Cię do strony banku i tam musisz dokonać przelewu. (oczywiście zamienione od razu na złotówki)

1367996595-U582588.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz możliwość to przelej na PayPal'a, i z PayPal'a kup.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...