Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem

BitekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam taki problem z glownym forum gry Dark orbit wpisuje dane takie jakie mam w grze a i tak mnie nie loguje :/ robilem nawet nowe konta i nic.. nie moge zalogowac sie na forum bigpointu (Darkorbit)

Opublikowano

wlasnie loguje i pokazuje sie okienko ze zly passy itp.. wiec nie wiem o co chodzi konto mam 3 lata wpisuje na 100% takie passy jak przy logowaniu na gre..

Opublikowano

czyscilem ostatnio all CCleanerem wszytki wiec watpie ze to to.. nie wiem czemu nie moge sie zalogowac :(

Uzyj opcji przypoominania hasła ?

zikXD, dnia 03 Maj 2013 - 18:02, napisał:

Zmieniałeś nick w grze?

Nick w grze nie ma nic wspólnego z nickiem na forum

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Uzyj opcji przypoominania hasła ?

zikXD, dnia 03 Maj 2013 - 18:02, napisał:

Zmieniałeś nick w grze?

Nick w grze nie ma nic wspólnego z nickiem na forum

Po co mam uzywac przypomnij haslo jesli pamietam... Chyba mnie nie rozumiecie.. Moge zalagowac sie na Gre i grac ale na forum nie bo pisze ze zle haslo lub ligin... a wpisuje takie jakiem mam przy logowaniu na gre.. czyli moje ID.. i na 100% wpisuje dobrze

Opublikowano

Po co mam uzywac przypomnij haslo jesli pamietam... Chyba mnie nie rozumiecie.. Moge zalagowac sie na Gre i grac ale na forum nie bo pisze ze zle haslo lub ligin... a wpisuje takie jakiem mam przy logowaniu na gre.. czyli moje ID.. i na 100% wpisuje dobrze

Kochanie, źle rozumujesz ty a nie my. Podczas rejestracji konta w grze automatycznie tworzy Ci się konto na forum o tym samym loginie i haśle co pierworodne passy tworzonego konta. Jeśli zmienisz nick w grze to podczas logowania na forum nie zadziałają gdyż nazwa z forum nie zmienia się tak jak nazwa w grze. Nick z forum zostaje bez zmian tak jak podczas rejestracji. Hasło też

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

i widzisz.. tylko ze zrobilem specjalnie nowe konto.. i tez nie dziala Why nwm

A załóż nowe konto w grze i poprzez nie spróbuj wbić na forum, jak nadal ci się nie uda to wal do supportu gry z tym problemem

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

spoko dziekuje sproboje a przez gre to jak :unsure: bo nawet tak nie probowalem o.O

okej do zamkniecia ogarnalem ^^ poprostu musze logowac sie przez gre bo normalnie wyskakuje nick ten sam ale z malych nie wiem czemu do zamkniecia :D

Opublikowano

Logujesz się na konto w grze wchodzisz w POMOC obok logout i pokazuje Ci się okienko i tam na odnosik do Forum ( podkreśline słowo forum )

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...